Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Η «ατυχία» ενός νεαρού από τα Τρίκαλα

Η πανδημία του κορονοϊού «φρέναρε» το όνειρο πολλών παιδιών για το άλμα στην καριέρα τους, όπως το νεαρού Παπαδογεώργου που η Αϊντχόφεν του έστειλε τα εισιτήρια να δοκιμαστεί, αλλά τα πάντα «πάγωσαν»

Η πανδημία του Covid-19 δεν έχει επηρεάσει μόνο το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αλλά και τις ακαδημίες, αφού η ραγδαία εξάπλωση του κορονοϊού, οδήγησε στην αναβολή και των πρωταθλημάτων υποδομής παγκοσμίως.

Η παραπάνω εξέλιξη είχε ως αποτέλεσμα να ανασταλούν όλα τα δοκιμαστικά, όπως συνέβη (και) στην περίπτωση του Κώστα Παπαδογεώργου.

Ο 16χρονος (γεννημένος το 2004) αριστεροπόδαρος επιτελικός μέσος της ακαδημίας Δήμητρα Τρικάλων δέχθηκε πρόσκληση να δοκιμάσει την τύχη του στις ακαδημίες της Αϊντχόφεν, η οποία του έστειλε τα εισιτήρια, αλλά τα πάντα «πάγωσαν» ελέω κορονοϊού, αφού δεν διεξάγονται προπονήσεις και δεν πραγματοποιούνται ταξίδια στο εξωτερικό.

Πλέον ο πιτσιρικάς, όπως και άλλοι, θα πρέπει να περιμένουν τις εξελίξεις και το πώς θα διαμορφωθεί στο μέλλον η κατάσταση, ώστε να δει αν θα μπορέσει να «κυνηγήσει» το όνειρό του.

Πηγή: gazzetta. gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button