Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Δύο επιλογές σε Γερμανία και Γαλλία

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #In2Sports #στοίχημα #προγνωστικά #LamiaSports_bet

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #In2Sports #στοίχημα #προγνωστικά #LamiaSports_bet

Καλημέρα και καλά κέρδη!

Επιστροφή στην στοιχηματική δράση μετά τους αγώνες εθνικών ομάδων για το Μουντιάλ του Κατάρ το 2022. Σήμερα Παρασκευή υπάρχει δράση αλλά χωρίς να υπάρχουν πολλές επιλογές είναι η αλήθεια. Στα των εθνικών η Εθνική μας ομάδα αν και έκανε ένα πολύ καλό πρώτο 45λέπτο δεν τα κατάφερε και γνώρισε την ήττα στην Σουηδία με 2-0 και πλέον οι ελπίδες πρόκρισης ουσιαστικά εξανεμίστηκαν.

Το γεγονός των ημερών ήταν η πώληση της Νιουκάστλ (απ τις αγαπημένες ομάδες της Premier League) κατατάσσοντας την πλέον την πιο πλούσια ομάδα στον κόσμο και πραγματικά εν ξέρουμε τι να περιμένουμε. Το άλλο γεγονός των ημερών ήταν τι άλλο… τα ρεκόρ του CR7 με την φανέλα της Πορτογαλίας.

Δες εδώ όλα τα σημερινά  ΣΗΜΕΙΑ ΗΜΕΡΑΣ

Ενδεικτικά: Περισσότερα διεθνή γκολ (115), Περισσότερα γκολ σε ένα ημερολογιακό έτος (32), o μεγαλύτερος που σημειώνει χατ-τρικ σε Παγκόσμιο Κύπελλο 33 ετών και 130 ημέρων, οπαίκτης που έχει σκοράρει στις περισσότερες εθνικές ομάδες (45).

Πάμε στα δικά μας τώρα, δυάδα και σήμερα Παρασκευή για την στήλη σε Γερμανία και Γαλλία και τα παιχνίδια Χόφενχαϊμ-Κολωνία και Πάρι Σαν Ζερμέν-Ανζέ.

  Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις από το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button