Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Θέλει και τον Μήτρογλου η Αλάνιασπορ

Η Αλάνιασπορ, ομάδα στην οποία αγωνίζονται οι Τάσος Μπακασέτας, Γιώργος Τζαβέλας και Μανώλας Σιώπης, ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κώστα Μητρόγλου.

Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός επιστρέφει στην Μαρσέιγ, μετά από δύο δανεισμούς σε Γαλατασαράι και Αϊντχόφεν.

Σύμφωνα με την τουρκική ιστοσελίδα «Yenianalnya.com», η επιστροφή του Μήτρογλου στην Τουρκία, αποτελεί επιθυμία του προπονητή Έρολ Μπουλούτ, ο οποίος αγωνίστηκε στο παρελθόν στην Ελλάδα με Πανιώνιο (2001-2003), Ολυμπιακό (2005-2007), Ολυμπιακό Βόλου (2009-2010), ΟΦΗ (2001-12) και Βέροια (2012).

Πάντως όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, το πρόβλημα είναι εάν θα συνεχίσει ο Μπουλούτ να κάθεται στον πάγκο της, καθώς δημοσιεύματα στην γειτονική χώρα τον… στέλνουν στην Φενερμπαχτσέ.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button