Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ατρόμητος: Ο Παπαδόπουλος και οι εναλλακτικές

Ένα ερωτηματικό έχει ο Ατρόμητος για το ματς με την ΑΕΚ, αυτό του τραυματία Κυριάκου Παπαδόπουλου. #slgr #atromitosfc #Παπαδόπουλος #slgrinterwetten

Ένα ερωτηματικό έχει ο Ατρόμητος για το ματς με την ΑΕΚ, αυτό του τραυματία Κυριάκου Παπαδόπουλου

Η διακοπή πέρασε, ο Γιώργος Παράσχος είχε χρόνο για να δουλέψει πάνω σε αυτά που ήθελε και ο Ατρόμητος ευελπιστεί κόντρα στην ΑΕΚ να παρουσιαστεί βελτιωμένος.

Ένα θετικό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ δεν θα ήταν σημαντικό μόνο για τη βαθμολογική του συγκομιδή αλλά κυρίως για την ψυχολογία του. Το λένε τακτικά αυτό στο Περιστέρι τελευταία, πως ο Ατρόμητος έχει θέμα ψυχολογίας. Ειπώθηκε από αρκετούς μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι επιλογές που θα κάνει ο Παράσχος στην ενδεκάδα έχουν ενδιαφέρον, αλλά σε πρώτη φάση τα βλέμματα έχουν πέσει πάνω στον Παπαδόπουλο. Ο διεθνής στόπερ συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα ανεβάζοντας ρυθμό. Τα αποτελέσματα των εξετάσεών του έδειξαν πως η κατάστασή του είναι καλύτερη. Ωστόσο, παραμένει αμφίβολος. Ακόμη και εάν καταφέρει να προπονηθεί κανονικά, θα είναι δύσκολο να βρεθεί στο αρχικό σχήμα.

Συνεπώς, ο Παράσχος έχει δύο δρόμους. Ο ένας να το γυρίσει σε τετράδα και να πάει με τους Χατζηισαΐα και Γκαλβάο που έπαιξαν κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο δεύτερος να διατηρήσει την πεντάδα πίσω. Σε εκείνη την περίπτωση ο Στρούγγης έχει πιθανότητες να ξεκινήσει.

Αλλαγές δεν αποκλείεται να υπάρξουν και μεσοεπιθετικά. Οι επιλογές, άλλωστε, είναι πολλές. Αρκεί κανείς να δει ποιοι ήταν στον πάγκο στο τελευταίο παιχνίδι. Μπεντινέλι και Μουνίθ μπήκαν ως αλλαγές, ενώ οι Πισάνο και Σπιριντόνοβιτς δεν έπαιξαν λεπτό.

Πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button