Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Θλίψη στο φθιωτικό ποδόσφαιρο: «Έφυγε» ο Γιώργος Χαντζής!

Μια τραγική είδηση έγινε γνωστή νωρίτερα σήμερα βυθίζοντας στο πένθος την τοπική κοινωνία του Νέου Κρικέλλου και όλη την Φθιώτιδα.

Μια τραγική είδηση έγινε γνωστή νωρίτερα σήμερα βυθίζοντας στο πένθος την τοπική κοινωνία του Νέου Κρικέλλου και όλη την Φθιώτιδα.

Ο Γιώργος Χαντζής έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 51 ετών, νικημένος από την πανδημία της εποχής μας.

Μια τραγική είδηση έγινε γνωστή νωρίτερα σήμερα βυθίζοντας στο πένθος την τοπική κοινωνία του Νέου Κρικέλλου και όλη την Φθιώτιδα. Ο Γιώργος Χαντζής έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 51 ετών, νικημένος από την πανδημία της εποχής μας.

Ο πρόεδρος της ομάδας του Νέου Κρικέλλου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamianow.gr, νοσηλεύτηκε την περασμένη Κυριακή στο Γ.Ν Λαμίας αφού είχε νοσήσει από τον ιό και λόγω έλλειψης ΜΕΘ Covid χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Τρικάλων όπου διασωληνώθηκε.

Δυστυχώς σήμερα έφυγε από κοντά μας βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του, συγγενείς αλλά και όλη την ποδοσφαιρική Φθιώτιδα. Ένας άνθρωπος ιδιαίτερα αγαπητός που όλοι μιλούσαν για την αγάπη και την ανιδιοτέλεια του. Ένας άνθρωπος που πρόσφερε όσο λίγοι στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιορο, αφήνει πίσω του, την γυναίκα του και τα δύο παιδιά του (15 και 5 ετών αντιστοίχως).

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του, από την ηλεκτρονική μας εφημερίδα.

Διαβάστε πως τον αποχαιρετά ο Νώντας Χαντζής:

“Σήμερα το Ν.Κρίκελλο θρηνεί την απώλεια ενός νέου ανθρώπου,φίλου,συγγενή και προέδρου της ομώνυμης ομάδας.Ένας εξαίρετος οικογενειάρχης, που διετέλεσε πρόεδρος της τοπικής ομάδας με ήθος και αξιοπρέπεια, δυστυχώς από σήμερα βρίσκεται στην γειτονιά των Αγγέλων.

Όποιος είχε την τύχη να γνωρίσει τον Γιώργο Χαντζή του Ελευθερίου είχε να πει τα καλύτερα.Αυτοδημιούργητος ελεύθερος επαγγελματίας,αγαπούσε πολύ την οικογένειά του και ήταν πάντα εκεί σε όποιον τον είχε ανάγκη.Φιλότιμος και με πάθος για το ποδόσφαιρο. Κρικελλο και Ολυμπιακός οι δυο του αγάπες. Ανέλαβε τα ηνία της ομάδας μας την πιο δύσκολη περίοδο φτάνοντας μέχρι τους τελικούς πρωταθλήματος και κυπέλλου !

Τα θερμά μας συλληπητήρια στους οικείους του.Λευτεράκη και Άγγελε να είστε περήφανοι για τον μπαμπά σας!!Ο “Μαρινάκης”της καρδιάς μας έφυγε νωρίς! Μόλις 51…. απ αυτόν τον ύπουλο κορονοϊό. Καλό παράδεισο Γιώργο!!”

Διαβάστε επίσης

Back to top button