Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Δυάδα στα ντέρμπι σε Ιταλία και Γαλλία

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο Lamiasports.

Καλημέρα και καλά κέρδη!

Περνάμε επιτέλους στο πρόγραμμα του σαββατοκύριακου μετά την αναγκαστική διακοπή των εθνικών ομάδων. Ένα στοιχηματικό κομμάτι που πέραν των τελικών τουρνουά, Μουντιάλ, Euro κτλ μας αφήνει αδιάφορους σαν στήλη και ο λόγος είναι πως η εικόνα όλων των ομάδων δεν είναι ξεκάθαρη.

Υπάρχουν απουσίες και σε παιχνίδια εν μέσω πρωταθλημάτων οι ποδοσφαιριστές για να μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλό μας δύσκολα θα βάλουν τα πόδια τους στην φωτιά.

Δες εδώ όλα τα σημερινά  ΣΗΜΕΙΑ ΗΜΕΡΑΣ

Άλλο πράγμα το τελικό τουρνουά μετά απο το τέλος των υποχρεώσεων με τις ομάδες, με προετοιμασία κτλ και άλλο τα προκριματικά. Προσωπική γνώμη που την ακολουθώ τα τελευταία χρόνια και αυτός είναι και ο λόγος που συνήθως απουσιάζουν οι στήλες μάς όταν υπάρχουν αγωνες προκριματικών εθνικών ομάδων.

Πάμε στο σημερινό πρόγραμμα και τις δυο αναμετρήσεις που θα ασχοληθούμε σήμερα. Δυο μεγάλα παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα σε Ιταλία και Γαλλία και δεν γίνεται να μην ασχοληθούμε με αυτά. Στις 19:00 στην Serie A Λάτσιο-Ίντερ και στις 22:00 στην Ligue 1 Λυών-Μονακό.

 

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις από το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button