Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Οσιμέν: «Στη Νιγηρία καθάριζα λούκια στους δρόμους και τώρα παίζω στη Νάπολι»

Ο Βίκτορ Οσιμέν μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που έζησε αλλά και για το όνειρο που ζει πλέον φορώντας τη φανέλα της Νάπολι στα γήπεδα της Serie A.

Ο Βίκτορ Οσιμέν μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που έζησε αλλά και για το όνειρο που ζει πλέον φορώντας τη φανέλα της Νάπολι στα γήπεδα της Serie A.

Ο Νιγηριανός επιθετικός για τον οποίο το καλοκαίρι του 2020, η Νάπολι πλήρωσε 70 εκατομμύρια ευρώ τη Λιλ για να τον αποκτήσει, μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε στην πατρίδα του.

«Είμαι πραγματικά ευγνώμων στον Θεό για αυτό. Ως παιδί, καθάριζα υδρορροές στους δρόμους για ελάχιστα χρήματα και για να εξασφαλίσω λίγο νερό. Δεν παραπονιόμουν, είμαι χαρούμενος που το έκανα γιατί πιστεύω ότι το να δουλεύω τόσο πολύ για να πάρω αυτά τα χρήματα, ήταν σημαντικό για μένα, είχα συνείδηση ​​στο πώς να ξοδέψω αυτά τα χρήματα και να βοηθήσω την οικογένειά μου. Ο αδερφός μου πουλούσε εφημερίδες και η αδερφή μου πορτοκάλια.

Ήμουν στους δρόμους κουβαλώντας και έπρεπε να κυνηγάω αυτοκίνητα, για να τους το πουλήσω. Νιώθω ότι αυτοί οι αγώνες με βοήθησαν στη ζωή», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα ινδάλματά του, εκφράζοντας παράλληλα την ευγνωμοσύνη του για την πορεία της καριέρας του σήμερα.

«Πάντα το όνειρό μου ήταν να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Το είδωλό μου από το οποίο εμπνεύστηκα ήταν ο Ντιντιέ Ντρογκμπά και άλλοι σπουδαίοι θρύλοι όπως ο Οντιόν Ιγκαλό και ο Ομπί Μικέλ.

Νιώθω ότι έχω πετύχει ένα κατόρθωμα, είναι ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματά μου στη ζωή. Είμαι ευγνώμων για το πού βρίσκομαι σήμερα και για όσα πέρασα, που με διαμόρφωσαν στον άνθρωπο που είμαι», ήταν τα λόγια του 22χρονου επιθετικού των «παρτενοπέι».

Η συγκινητική και συγχρόνως σκληρή ιστορία του Βίκτορ Οσιμέν, ανήκει πλέον στο παρελθόν καθώς τώρα μπορεί να ζήσει πλουσιοπάροχα αυτός και η οικογένειά του, μιας και τον περασμένο Οκτώβρη υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο στη Νάπολι που θα του αποφέρει συνολικά 25 εκατομμύρια ευρώ!

Διαβάστε επίσης

Back to top button