Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Δυάδα με γκολ σε Ιταλία και Γαλλία

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #στοίχημα #προγνωστικά #In2Sports #LamiaSportsbet

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #στοίχημα #προγνωστικά #In2Sports #LamiaSportsbet

Καλημέρα και καλά κέρδη!

Πάμε σήμερα στο Κυριάτικο πρόγραμμα με πολλές επιλογές σε όλα τα πρωταθλήματα. Αρκετά παιχνίδια σήμερα και στην δική μας Super League με τις αναμετρήσεις, ΠΑΟΚ-Βόλος, Παναιτωλικός-ΟΦΗ, ΑΕΚ-Ατρόμητος, και ΠΑΣ Γιάννενα-Ολυμπιακός.

Στα χθεσινά δύο παιχνίδια της Super League ενα γκολ του Χερόνιμο Μπαράλες στο ξεκίνημα του β΄ημιχρόνου εκρινε το αποτέλεσμα του αγώνα της Ριζούπολης ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Αστέρα Τρίπολης (0-1), με την οποία άνοιξε η αυλαία της 6ης ημέρας στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς σημείωσε την πρώτη νίκη στην εφετινή διοργάνωση κι έκανε βαθμολογικό άλμα, σε αντίθεση με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» που προερχόταν από δύο συνεχείς ισοπαλίες κι έπαιζε στην έδρα της.

Δες εδώ όλα τα σημερινά  ΣΗΜΕΙΑ ΗΜΕΡΑΣ

O Παναθηναϊκός επικράτησε με το εμφατικό 4-1 έχοντας ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον εντυπωσιακό φέτος Καρλίτος Λόπεθ, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ. Ο Παλάσιος με πέναλτι σημείωσε το άλλο τέρμα των «πράσινων» ανοίγοντας λογαριασμό με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ενώ προσωρινά ισοφάρισε για τους Νικαιώτες ο Σαλβαδόρ Σάντσες λίγο μετά το 1-0.

Πάμε και στις σημερινές επιλογές της στήλης. Δυάδα λοιπόν και σήμερα με δυο αναμετρήσεις και πάλι απο την Ιταλία και την Γαλλία. Στις 18:00 στην Ligue 1 έχουμε το Mονπελιέ-Λάνς και στις 21:45 στην Serie A Γιουβέντους-Ρόμα.

 

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις από το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button