Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Μάχη αήττητων στο ΣΕΦ

Οι αήττητοι Ολυμπιακός και Προμηθέας αναμετρώνται σήμερα στο ΣΕΦ. Στο άλλο ματς της ημέρας, η Λάρισα υποδέχεται το Λαύριο. #BasketLeague

Οι αήττητοι Ολυμπιακός και Προμηθέας αναμετρώνται σήμερα στο ΣΕΦ. Στο άλλο ματς της ημέρας, η Λάρισα υποδέχεται το Λαύριο. #BasketLeague

Η τρίτη αγωνιστική της Stoiximan Basket League συνεχίζεται σήμερα με τους αγώνες Ολυμπιακός-Προμηθέας και Λάρισα-Λαύριο. Στο ΣΕΦ αναμετρώνται οι δύο μόνες ομάδες του πρωταθλήματος που δεν έχουν ήττα.

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από την πρώτη διαβολοβδομάδα της Ευρωλίγκας και θα παραταχθούν πλήρεις, εν όψει και του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ την Παρασκευή στη Μόσχα. Οι Πατρινοί μετά το σημερινό ματς θα πετάξουν για τη Βαλένθια, όπου την Τρίτη ρίχνονται στη μάχη του Eurocup. Ο Ολυμπιακός μετρά 9-0 στην ιστορία του στη μεγάλη κατηγορία απέναντι στον Προμηθέα, ενώ ο Δημήτρης Αγραβάνης θα αντιμετωπίσει την παλιά του ομάδα για πρώτη φορά στο ΣΕΦ.

Η Λάρισα στοχεύει στο 2/2 στην έδρα του υποδεχόμενο το Λαύριο, που προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό. Οι φιναλίστ του περσινού πρωταθλήματος μετρούν δύο νίκες σε τρεις αγώνες με τη Λάρισα έχοντας κάνει την περασμένη σεζόν το 2/2.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:

Σάββατο, 16/10
Άρης-Κολοσσός Ρόδου 81-85
Απόλλων Πάτρας-ΑΕΚ 84-68
ΠΑΟΚ-Ηρακλής 72-69

Κυριακή, 17/10
Ολυμπιακός-Προμηθέας Πάτρας (17:00)
Λάρισα-Λαύριο (20:00)

Δευτέρα, 18/10
Παναθηναϊκός-Ιωνικός Νικαίας (19:30)

Ρεπό: Περιστέρι

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button