ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Χρήσιμος παίκτης ο Ντιανεσί.. γρήγορος και έχει επαφή με τα δίχτυα!»

Ολλανδός δημοσιογράφος περιγράφει τον 23χρονο ποδοσφαιριστή που έρχεται στον ΠΑΣ Λαμία μέσω... ΑΕΚ.

Ολλανδός δημοσιογράφος περιγράφει τον 23χρονο ποδοσφαιριστή που έρχεται στον ΠΑΣ Λαμία μέσω… ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ αποφάσισε να κάνει μία άκρως ενδιαφέρουσα επένδυση με τον Τζιμπρίλ Ντιανεσί. Ο 23χρονος επιθετικός από το Μάλι θα παραχωρηθεί δανεικός στην Λαμία όπου και η Ένωση θα τον παρακολουθεί.

Το aek365.com έψαξε και βρήκε ποιος είναι ο 23χρονος ποδοσφαιριστής.

Ο δημοσιογράφος από το fortuna-online.nl, Ρ. Γουόλτερς, ο οποίος ασχολείται μόνο με θέματα της πρώην – πλέον – ομάδας του Ντιανεσί, μας μίλησε για τον ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο aek365:

“Ο Τζιμπρίλ Ντιανεσί είναι 23 ετών, έχει καταγωγή από το Μάλι αλλά έχει γαλλική υπηκοότητα. Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Τουλούζ.

Αλλά δεν μπόρεσε ποτέ να ανέβει στην πρώτη ομάδα της Τουλούζ. Την σεζόν 2016-17 αποχώρησε και ήρθε στην Φορτούνα.

Την πρώτη του χρονιά έπαιξε ως αριστερός εξτρέμ και πέτυχε επτά γκολ. Ήταν μάλιστα ο πρώτος σκόρερ της Φορτούνα εκείνη την σεζόν!

Την επόμενη σεζόν, έπαιξε ως 10άρι (επιθετικός μέσος) και κοντά στον επιθετικό. Σε αυτή τη θέση εξελίχθηκε πολύ πέτυχε μάλιστα και 11 γκολ πριν τραυματιστεί στο γόνατο. Ο τραυματισμός αυτός δυστυχώς τον κράτησε αρκετό καιρό εκτός. Κάποιοι τον ξέγραψαν για το υπόλοιπο της χρονιάς, αλλά γύρισε στα τελευταία ματς και έδειχνε σε εξαιρετική κατάσταση.

Είναι γρήγορος και έχει πολύ καλή επαφή με τα δίχτυα! Χρήσιμος παίκτης για έναν προπονητή που θέλει γρήγορο ποδόσφαιρο. Μέσα σε δύο χρόνια έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο της ομάδας και θα λείψει».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button