Ερασιτέχνης ΠΑΣ ΛαμίαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιροΠοδόσφαιρο Σάλας

Πρεμιέρα με ήττα για τον ΠΑΣ Λαμία futsal!

Ξεκίνημα με το…αριστερό για το τμήμα Futsal του ΠΑΣ Λαμία με τους κυανόλευκους στο πρώτο ιστορικό παιχνίδι της ιστορίας τους να γνωρίζουν την ήττα με 7-2 από το Καρπενήσι Futsal!

Ξεκίνημα με το…αριστερό για το τμήμα Futsal του ΠΑΣ Λαμία με τους κυανόλευκους στο πρώτο ιστορικό παιχνίδι της ιστορίας τους να γνωρίζουν την ήττα με 7-2 από το Καρπενήσι Futsal!

Η αναμέτρηση διεξήχθη την Κυριακή 17 Οκτωβρίου στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου, ξεκινώντας στις 3. Ήταν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Futsal League (2ος Όμιλος).

Το Καρπενήσι Futsal του Δημήτρη Αντωνίου όταν βρήκε τα «πατήματα» του κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και πιο έμπειρο από τον αντίπαλο του έφτασε στους πρώτους του τρεις βαθμούς, κάνοντας πρεμιέρα με το «δεξί». Ο Γιάννης Τσούκας πέτυχε χατ-τρικ. Ο ΠΑΣ Λαμία Futsal του Κώστα Τσαπραζλή στο πρώτο παιχνίδι της ιστορίας του ήταν ανταγωνιστικός στη μεγαλύτερη διάρκεια της συνάντησης, κατεβαίνοντας με αποστολή μόλις 8 αθλητών. Παιχνίδι με παιχνίδι η γειτονική ομάδα που είχε ως κορυφαίο τον Αντώνη Βαρυπάτη θα παρουσιάζει βελτίωση.

Οι Ευρυτάνες θα αγωνιστούν για την 3η αγωνιστική στη Λάρισα με την τοπική ομάδα, ενώ o ΠΑΣ Λαμία Futsal θα πραγματοποιήσουν το ρεπό τους.

Η πρώτη φάση της Futsal League διεξάγεται σε δυο ομίλους και την πρόκριση θα πάρουν στους «8» οι 4 πρώτοι του κάθε ομίλου, που θα παίξουν στα προημιτελικά σε χιαστί διπλούς αγώνες (εντός και εκτός έδρας).

Οι αρκετά οργανωμένοι φιλοξενούμενοι ταξίδεψαν στο Καρπενήσι με αποστολή μόλις 8 αθλητών. Μάλιστα οι τρεις εξ αυτών ήταν τερματοφύλακες, με τον Βαγγέλη Κουρκουλιώτη να αγωνίζεται εκτός εστίας.

Ξεχώρισε για τους φιλοξενούμενους ο 21χρονος Αντώνης Βαρυπάτης (Φωτογραφία), που έχει αγωνιστεί με τα χρώματα του Ερμή Ζωγράφου στην Futsal Super League. Στο φινάλε του παιχνιδιού αποχώρησε τραυματίας.

Οι Καρπενησιώτες άνοιξαν το σκορ στο 5΄ με τον Άγγελο Παχή (Φωτογραφία αριστερά), με τον Αντώνη Βαρυπάτη να ισοφαρίζει στο 12΄. Ο Χρήστος Λέρης (Φωτογραφία δεξιά) στο ντεμπούτο του με δυο προσωπικά γκολ στο 17΄ και στο 18΄ διαμόρφωσε το 3-1, με το οποίο έληξε το ημίχρονο.

Με τον 18χρονο Γιάννη Τσούκα (Φωτογραφία αριστερά) σε «κέφια» και να σκοράρει στο 25΄, στο 26΄ και στο 32΄ το σκορ μετατράπηκε σε 6-1. Ο «μπασκετικός» Κώστας Αρσενίου (Φωτογραφία κέντρο) μείωσε σε 6-2 στο 33΄ και ο Χρήστος Γενιτσαρόπουλος (Φωτογραφία δεξιά) σημείωσε το τελικό 7-2 στο 37΄.

Συνθέσεις Ομάδων

Καρπενήσι Futsal (Δημήτρης Αντωνίου): Καλύβας, Τσούκας, Μαντέκας, Παχής, Λέρης (Γυφτομήτρος, Μουρτογιάννης, Δόσης, Παπαϊωάννου, Τσίπρας, Ζαχαράκης, Μπουμπουρής, Γενιτσαρόπουλος, Τσιλίκας)

ΠΑΣ Λαμία Futsal (Κώστας Τσαπραζλής): Γιολδάσης, Βαρυπάτης, Κατσαρέλης, Τριανταφύλλου, Τσιάρας (Αρσενίου, Νταλιάνης, Κουρκουλιώτης)

Διαιτητές: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος& Γιάννης Σέλελης

Γραμματεία: Φαίη Κομνηνού

πηγή: Lamiara.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button