ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο μυαλό του Τζιανλούκα Φέστα!

Ο ΠΑΣ Λαμία θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 19:30 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 1η αγωνιστική των play outs της SuperLeague 1. #slgr #lamiafc #panaitolikosfc #slgrinterwetten #season2021_2022 #11άδα

Ο ΠΑΣ Λαμία θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 19:30 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 1η αγωνιστική των play outs της SuperLeague 1. #slgr #lamiafc #panaitolikosfc #slgrinterwetten #season2021_2022 #11άδα

Ο σημερικός αγώνας με τον Παναιτωλικό πρόκειται για έναν από τους 7 τελικούς που θα δώσει η Λαμία έως το τέλος του μίνι πρωταθλήματος των play outs από τους οποίους ο ΠΑΣ θέλει να βγει «αλώβητος» και εννοείται να κερδίσει την παραμονή του στην κατηγορία.

Στα αγωνιστικά τώρα, ο Φέστα είχε περίπου δύο εβδομάδες να δουλέψει με τη νέα του ομάδα, συν το διάστημα που βρισκόταν στον σύλλογο πριν το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας με τον ΠΑΟΚ. Οπότε, ήδη έχει περάσει μερικά από τα πράγματα που θέλει να δει στη Λαμία.

Τώρα, έχοντας την αποστολή στα χέρια μας αλλά και γνωρίζοντας πως οι «κυανόλευκοι» θα παίξουν στο Αγρίνιο για τη νίκη και μόνο για αυτή (εννοείται και η ισοπαλία είναι καλοδεχούμενη) θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε την πιθανή ενδεκάδα της Λαμίας.

Στο τέρμα λοιπόν, αν βρίσκεται σε καλή κατάσταση ο Σαράνοφ αυτός είναι που θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια της Λαμίας. Στις τελευταίες προπονήσεις, ο Ιταλός προπονήσεις δοκίμασε ένα νέο σχήμα στην ομάδα και αναμένεται να δούμε τον ΠΑΣ να αγωνίζεται σε σχηματισμό 4-4-2, αυτό τουλάχιστον διακρίναμε εμείς από τις προπονήσεις που δώσαμε το παρών.

Έχουμε και λέμε λοιπόν, στην άμυνα ο Προβυδάκης θα είναι δεξιά, ο Σαραμαντάς θα είναι αριστερά ενώ στο κέντρο της άμυνας αναμένεται να βρεθεί ο Λούκας με έναν εκ των Τζανετόπουλο ή Αντέτζο.

Στο κέντρο, από τη στιγμή όπου εκτός είναι ο Νούνιες θέση θα πάρουν ο Μπεχαράνο με τον Τζανδάρη ενώ στα άκρα πολύ πιθανόν να δούμε τον Ελευθεριάδη από τη μία και τον Ρόμανιτς από την άλλη. Βέβαια, θέση διεκδικεί και ο Μπανγκουρά.

Στην επίθεση το δίδυμο θα είναι ο Καραμάνος και ο Μανούσος με τον Αραμπούλι και τον Βέλλιο να παραμένουν στον πάγκο.

Η αποστολή απαρτίζεται από τους:

1. Γκαραβέλης Αθανάσιος
31. Saranov Bojan

2. Προβυδάκης Κωνσταντίνος
3. Σαραμαντάς Γεώργιος
4. Adejo Daniel
5. Τζανετόπουλος Άνταμ
12. Martinez Angel
55. Alves de Araujo Lucas

6. Τζανδάρης Θεοφάνης
10. Tyronne
15. David Simon
16. Bejarano Danny
20. Ελευθεριάδης Χρήστος
33. Γκέντσογλου Σάββας

8. Arabuli Bachana
9. Μανούσος Γεώργιος
11. Καραμάνος Αναστάσιος
19. Bangoura
28. Romanic Lazar
39. Βέλλιος Απόστολος

Διαβάστε επίσης

Back to top button