Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Αυτά τα λεφτά θα έχεις για μεταγραφές στη Νιούκαστλ, στο νέο Football Manager!

Έπειτα από 14 χρόνια, η Νιούκαστλ άλλαξε σελίδα και πέρασε και επίσημα πια στα χέρια των Σαουδαράβων επενδυτών, με την εξαγορά ύψους 300 εκατ. λιρών να εγκρίνεται από την Premier League. #PremierLeague #Newcastle #FM21 #FootballManager

Έπειτα από 14 χρόνια, η Νιούκαστλ άλλαξε σελίδα και πέρασε και επίσημα πια στα χέρια των Σαουδαράβων επενδυτών, με την εξαγορά ύψους 300 εκατ. λιρών να εγκρίνεται από την Premier League.

Η εποχή Μάικ Άσλεϊ αποτελεί οριστικά παρελθόν και μια νέα ελπιδοφόρα περίοδος ανοίγεται για τη Νιούκαστλ, η οποία είναι κι επίσημα ο πλουσιότερος σύλλογος στον πλανήτη! Το fund από τη Σαουδική Αραβία που ανήκει στον πρίγκιπα Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν (PIF) και κατέχει το μεγαλύτερο μέρος του πλούτου της χώρας, αγόρασε τις μετοχές από τον Βρετανό παράγοντα και η μεταβίβαση ολοκληρώθηκε και τυπικά μετά και την έγκριση της Premier League.

«Ένας επενδυτικός όμιλος με επικεφαλής το Ταμείο Δημοσίων Επενδύσεων, που περιλαμβάνει επίσης τις PCP Capital Partners και RB Sports & Media, ολοκλήρωσε την εξαγορά του 100% των Newcastle United Limited και Newcastle United Football Club Limited από την St. James Holdings Limited», αναφέρουν οι καρακάξες στην ανακοίνωση που εξέδωσαν.

Ακόμη, ο Γιασίρ Αλ-Ρουμαγιάν, κυβερνήτης της PIF και νέος εκτελεστικός πρόεδρος της Νιούκαστλ δήλωσε μετά την αλλαγή χεριών του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών: «Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι που γίναμε οι νέοι ιδιοκτήτες της Νιούκαστλ, ενός εκ των διασημότερων συλλόγων στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Ευχαριστούμε τους οπαδούς του Νιούκαστλ για την εξαιρετικά πιστή υποστήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε μαζί τους».

Πριν τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, οι πρώτες μεταγραφές της Νιούκαστλ θα γίνουν στο Football Manager 2022 που θα κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου. Ο επικεφαλής της Sports Interactive (εταιρία που εκδίδει το παιχνίδι σε συνεργασία με τη Sega) Μάιλς Τζέικομπσον, σε μετάδοση παρουσίασης του FM22 που έγινε πριν από λίγες ημέρες στην πλατφόρμα του twitch επιβεβαίωσε πως η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της Νιούκαστλ θα αποτυπωθεί στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα όποιος ξεκινήσει να παίζει FM22, θα έχει στα χέρια του το μπάτζετ των ονείρων του για μεταγραφές; Πόσα θα είναι αυτά τα χρήματα; Όλα δείχνουν πως θα είναι ένα ποσό που θα ξεπερνά τα 150.000.000 Ευρώ.

πηγή: Repress.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button