Τοπικές Ειδήσεις

Καιρός: Συννεφιά και τοπικές ομίχλες το πρωί της Τετάρτης

Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές με τοπική συννεφιά και τοπικές ομίχλες το πρωί της Τετάρτης. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά. #καιρός #πρόγνωση #Ελλάδα #ΣτερεάΕλλάδα #Φθιώτιδα #Ελλάδα

Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές με τοπική συννεφιά και τοπικές ομίχλες το πρωί της Τετάρτης. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

O καιρός με μία ματιά

  • Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες κυρίως στα ηπειρωτικά της ανατολικής χώρας και στη Κρήτη –Πρωινές ομίχλες
  • Η θερμοκρασία θα βρίσκεται σε επίπεδα κανονικά για την εποχή
  • Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 5 με 6 μποφόρ στο Αιγαίο

Σήμερα Τετάρτη σε όλη τη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ηπειρωτικά της ανατολικής κυρίως χώρας και στην Κρήτη.

Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια, με κατά τόπους ομίχλες τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4 και στα ανατολικά 4 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά και θα φτάσει στα βόρεια τους 21 βαθμούς και στα υπόλοιπα τους 23 με 25 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός: Συννεφιά και τοπικές ομίχλες το πρωί της Τετάρτης

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Συννεφιά και τοπικές ομίχλες το πρωί της Τετάρτης

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος με παροδικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Συννεφιά και τοπικές ομίχλες το πρωί της Τετάρτης

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες. . Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και ενδέχεται να σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Μια γρήγορη ματιά στον καιρό για το επόμενο 6ημερο

Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές μέχρι και την Παρασκευή. Το Σάββατο βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά κεντρικά και βόρεια και την Κυριακή και Δευτέρα σε μεγάλο μέρος της χώρας

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ στις 20/10/1972 είχαμε -3°C ελάχιστη θερμοκρασία στα Ιωάννινα. — Το 2003 σημειώθηκαν 34°C ως μέγιστη θερμοκρασία στη Βόρεια Κρήτη λόγω ισχυρών καταβατικών ανέμων. Το 2009 δημιουργήθηκε υδροσίφωνας στην Ηγουμενίτσα.

ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Ένα supercell παρήγαγε το μεγαλύτερο χαλάζι που έχει καταγραφεί ποτέ στην Αυστραλία χθες το βράδυ 18/10/2021 Στο Yalboroo (Queensland) υπηρξαν μερικά δείγματα που είχαν διάμετρο έως 16 cm ..!

Διαβάστε επίσης

Back to top button