ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο Κρίστοφερ Νούνιες… που ξεχωρίζει!

Είτε κερδίζει ο ΠΑΣ Λαμία, είτε χάνει όπως στο χθεσινό ματς με τον Άρη, ο Κρίστοφερ Νούνιες μέσα από τις εμφανίσεις του... ξεχωρίζει! #slgr #lamiafc #ChristopherNunez #arisfc #slgrinterwetten #season2021_2022

Είτε κερδίζει ο ΠΑΣ Λαμία, είτε χάνει όπως στο χθεσινό ματς με τον Άρη, ο Κρίστοφερ Νούνιες μέσα από τις εμφανίσεις του… ξεχωρίζει! #slgr #lamiafc #ChristopherNunez #arisfc #slgrinterwetten #season2021_2022

Μπορεί η ομάδα της Λαμίας να έχασε στον χθεσινό αγώνα με τον Άρη (έτσι όπως έχασε) παρόλο αυτά αν θέλουμε να κρατήσουμε τα θετικά του αγώνα… κάτι θα βρούμε να πάρουμε.

Η ήττα σαν ήττα σίγουρα αφήνει άσχημη γεύση στην ομάδα, όμως η εμφάνιση του ΠΑΣ και μετά την αποβολή του Ελευθεριάδη δεν ήταν κακή. Σε μεγάλο βαθμό, όλη την προσπάθεια αυτή για να έρθει η ισοφάριση η Λαμία την «χρωστάει» στον Κρίστοφερ Νούνιες!

Ο Κοσταρικανός (έχουμε καταντήσει γραφικοί) ήταν και πάλι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της ομάδας τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα!!!

Ο 23χρονος μέσος, δεν στέκεται μόνο στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού του και σε κάθε ματς δίνει τα πάντα στο να βοηθήσει και την άμυνα του συλλόγου του.

Τα στατιστικά του Νούνιες μιλάν από μόνα τους… Στο ματς του «Αθανάσιος Διάκος», ο μέσος της Λαμίας είχε 3 τελικές προσπάθειες, 1 δοκάρι, 3 σουτ εκτός περιοχής, 7 εύστοχες πάσες, 1/1 εύστοχα γεμίσματα, 6 λάθη, 7 κλεψίματα(!), 1 επέμβαση και 5 κερδισμένα φάουλ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button