ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Σε ένα ΔΑΚ «καμίνι» να «κλειδώσει» την παραμονή! (matchday)

Τον σημαντικότερο αγώνα του τη φετινή σεζόν δίνει σήμερα ο ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος στις 20:00 θα υποδεχθεί στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος» τον Λεβαδειακό στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των playouts της Stoiximan SuperLeague 1. #stoiximan_slgr #lamiafc #levadeiakosfc #playouts #matchday #SportsNews #season2022_2023

Τον σημαντικότερο αγώνα του τη φετινή σεζόν δίνει σήμερα ο ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος στις 20:00 θα υποδεχθεί στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος» τον Λεβαδειακό στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των playouts της Stoiximan SuperLeague 1.

Σήμερα «κλειδώνει» την παραμονή του ο ΠΑΣ Λαμία!

Σήμερα στις 20:00 η ομάδα της Φθιώτιδας θα υποδεχθεί τον Λεβαδειακό στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των playouts της Stoiximan SuperLeague 1 και θέλει τη νίκη έστω σε τυχόν ισοπαλία ή ήττα του Ιωνικού στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, να πανηγύρισε την παραμονή του στην κατηγορία!

Ο αγώνας είναι ιδιαίτερα σημαντικός, μέχρι τον επόμενο και για τον λόγο αυτό θα πρέπει όλοι οι Λαμιώτες να βρεθούν στο γήπεδο, να φωνάξουν υπέρ της ομάδας της πόλης μας και να την βοηθήσουν να επιτευχθεί ο στόχος.

Όλη ομάδα έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για τον αγώνα αυτό, οι απουσίες δυστυχώς δεν λείπουν όμως όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές οφείλουν να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους και με τον Λεωνίδα Βόκολο στο «τιμόνι» να οδηγήσουν τον ΠΑΣ Λαμία στην παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.

Μπορείτε και σήμερα να πάρετε το εισιτήριό σας έτσι ώστε να βρεθείτε στο γήπεδο. Πιο συγκεκριμένα:

Σάββατο 06/05 από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 4:00 το απόγευμα.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:

Γενική είσοδος σε όλο το γήπεδο: 10€

ΑμεΑ, παιδιά και γυναίκες που συνοδεύουν τα παιδιά το εισιτήριο είναι 1€ και μόνο από τα γραφεία της ομάδας.

Για την είσοδο στο γήπεδο ο κάτοχος του εισιτηρίου (διαρκείας ή απλού) ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ πρέπει να έχει μαζί του:

Αστυνομική Ταυτότητα και Εισιτήριο

καθώς σύμφωνα με τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν από την Κυβέρνηση, όλα τα εισιτήρια θα είναι υποχρεωτικά ηλεκτρονικά και ονομαστικοποιημένα, ενώ θα πραγματοποιούνται έλεγχοι ταυτοπροσωπίας από την Ελληνική Αστυνομία κατά την είσοδο στο γήπεδο.

Διαβάστε επίσης

Back to top button