Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Απόλλων Σμύρνης: Πλήγμα με Σλίβκα

Χωρίς τον Βικίντας Σλίβκα θα παίξει ο Απόλλων Σμύρνης στο σημαντικό ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Χωρίς τον Βικίντας Σλίβκα θα παίξει ο Απόλλων Σμύρνης στο σημαντικό ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Χωρίς νίκη είναι ακόμα ο Απόλλων Σμύρνης και το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα για εκείνον χαρακτηρίζεται τελικός.

Ο Βικίντας Σλίβκα, όμως, δεν θα δώσει το παρόν.

Ο Λιθουανός χαφ, που είναι από τους πιο σημαντικούς παίκτες της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», έχει υποστεί θλάση στον προσαγωγό και δεν θα παίξει τo Σάββατο (23/10). Στο τελευταίο παιχνίδι έπαιξε αριστερά και εφόσον συνεχιστεί το 4-2-3-1 ο Τζανλούκα Φέστα αναμένεται να τον αντικαταστήσει με εξτρέμ. Ειρήσθω εν παρόδω, ο Γιώργος Παμλίδης είναι έτοιμος.

Δεν ήθελαν να ρισκάρουν στον Απόλλωνα το ενδεχόμενο κάποιας υποτροπής. Από εκεί και πέρα, ο Αντίλ Ραΐλι θα παραμείνει εκτός για αρκετό καιρό ακόμα.

Ο Μαροκινός στόπερ πέρασε την πόρτα του χειρουργείου τη Δευτέρα (18/10) λόγω προβλήματος στον μηνίσκο. Θα χρειαστεί να μείνει εκτός για κάτι παραπάνω από έναν μήνα και το πιο πιθανό είναι να δηλώσει παρών με το νέο έτος. Βέβαια, υπάρχει γενικότερα προβληματισμός για τον Ραΐλι. Βγάζει αρκετούς τραυματισμούς και δείχνει να μην μπορεί να προσφέρει. Περισσότερα για το μέλλον του θα ξεκαθαρίσουν προσεχώς.

κείνο που «καίει» τώρα στη Ριζούπολη είναι να πάρει ο Απόλλων Σμύρνης το τρίποντο κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και να ανασάνει βαθμολογικά.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button