Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Το σκέφτεται σοβαρά ο Κορδόν, πατάει «γκάζι» από Τετάρτη ο Ολυμπιακός

Εν αναμονή της απόφασης του Αντόνιο Κορδόν είναι η διοίκηση του Ολυμπιακού, η οποία αναμένεται να τρέξει το πλάνο της επόμενης σεζόν μετά την Τετάρτη.

Εν αναμονή της απόφασης του Αντόνιο Κορδόν είναι η διοίκηση του Ολυμπιακού, η οποία αναμένεται να τρέξει το πλάνο της επόμενης σεζόν μετά την Τετάρτη.

Σε προχωρημένο στάδιο είναι οι επαφές της διοίκησης του Ολυμπιακού με τον Αντόνιο Κορδόν, ο οποίος είναι ο Νο1 υποψήφιος για να πάρει τα «κλειδιά» της ΠΑΕ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μάλιστα, η εφημερίδα «Φως των Σπορ» αναφέρει πως ο Ισπανός παράγοντας είναι πολύ πιθανό να βρεθεί σήμερα στο Νότιγχαμ για παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι της Φόρεστ με την Άρσεναλ για την 37η αγωνιστική της Premier League.

Η υπόθεση μοιάζει να έχει μπει στην τελική ευθεία και στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία για την έκβασή της.

Αν ο 59χρονος ποδοσφαιράνθρωπος απαντήσει τελικά θετικά στον Μαρινάκη, τότε θα είναι εκείνος που θα αναλάβει και την ευθύνη για τον επόμενο προπονητή της ομάδας.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, ενώ την Τετάρτη είναι προγραμματισμένος ο τελικός του Κυπέλλου, που μετά το τέλος του οι Πειραιώτες θα γνωρίζουν αν θα βρίσκονται στο Europa League ή το Conference την επόμενη σεζόν.

Είναι σημαντικό και αυτό, γιατί ο υποψήφιος προπονητής θα εξετάσει διαφορετικά την προοπτική να οδηγήσει την ομάδα στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της UEFA και όχι στην τρίτη.

Επίσης, επηρεάζεται αισθητά και το πρόγραμμα της ομάδας, γιατί είναι άλλο να ξεκινήσει η ομάδα τις υποχρεώσεις της στις 10 Αυγούστου και άλλο στις 24/8, κάτι που σημαίνει πως η προετοιμασία θα πρέπει να αρχίσει αντίστοιχα νωρίς ή αργότερα.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button