ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πέριξ του ΔΑΚ για το “Λαμία – Άρης”

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα του ΠΑΣ Λαμία με τον Άρη στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος”

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα του ΠΑΣ Λαμία με τον Άρη στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος”

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, ανακοινώθηκε η Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και αφορά την απαγόρευση της οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης φιλάθλων της Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, για τον αγώνα της Κυριακής 27 Αυγούστου 2023 (19!5’) Λαμίας – Άρης για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με Απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, απαγορεύεται:

Η κατοχή εμφιαλωμένων νερών, αναψυκτικών, χυμών και άλλων ροφημάτων σε γυάλινες, μεταλλικές κ.λπ. συσκευασίες, πλην πλαστικών και χάρτινων.

Η κατοχή και ανάρτηση πανό ή πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο.
Επίσης, την ημέρα του αγώνα θα εφαρμοστούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και συγκεκριμένα θα ισχύσει απαγόρευση της στάθμευσης των οχημάτων καθώς και διακοπή της κυκλοφορίας αυτών, από ώρα 16:15 έως και μια ώρα μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα, ως ακολούθως:

Στην οδό Φλέμινγκ (από τη συμβολή της με την οδό Ερυθρού Σταυρού, έως τη συμβολή της με την οδό Μαλαμίδα) και
στην οδό Ερυθρού Σταυρού (από τη συμβολή της με την οδό Φλέμινγκ, έως τη συμβολή της με την οδό Κ. Παλαμά).

Κατά τη διάρκεια διακοπής της κυκλοφορίας, η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από εναλλακτικές οδούς με την τοποθέτηση κατάλληλης σήμανσης.

Διαβάστε επίσης

Back to top button