Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Άρης: Όλο και πιο κοντά με Αυλωνίτη

Σε πολύ προχωρημένο στάδιο οι επαφές με τον 30χρονο αμυντικό για διετές συμβόλαιο, μιας και αποτελεί την πρώτη επιλογή του Ένινγκ.

Ο Τάσος Αυλωνίτης, από την αρχή ο νούμερο ένα στόχος του Άρη από την «ελληνική» αγορά, ίσως αποτελέσει και την πρώτη μεταγραφική κίνηση των κιτρινόμαυρων, μόλις με το καλό απαλλαγούν από το μεταγραφικό ban της FIFA. Ο 30χρονος στόπερ βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες σε πολύ προχωρημένο στάδιο επαφών με τον Άρη και αυτή τη στιγμή, η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι το μεγάλο φαβορί να τον εντάξει στο δυναμικό της εφόσον αποφασίσει να επαναπατριστεί.

Ο Άρης προσφέρει στον χαλκιδαίο κεντρικό αμυντικό διετές συμβόλαιο συνεργασίας με αποδοχές που είναι πολύ κοντά σε αυτά που ζητάει ο παίκτης της Στούρμ Γκρατς. Για να επέλθει οριστική συμφωνία μένει να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες που όμως δεν είναι τέτοιες που μπορούν να αποτελέσουν εμπόδιο. Δίχως υπερβολή το μεγαλύτερο εμπόδιο για την μεταγραφή του Αυλωνίτη αποτελεί το απαγορευτικό από την FIFA.

Σημαντικό ρόλο στην επιμονή του Άρη για τον παίκτη αποτελεί και η επιθυμία του Ένινγκ να τον έχει την επόμενη χρονιά στο ρόστερ αφού πέρα από το γεγονός ότι… κουβαλάει δυο πολύ καλές χρονιές με την Στούρμ στην πλάτη του, μιλάει και γερμανικά, κάτι που διευκολύνει την επικοινωνία με τον τεχνικό του Άρη.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button