Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΑΕΚ: Τσούμπερ και Αραούχο κάνουν την διαφορά – Τι δείχνουν τα νούμερα

Τα νούμερα δείχνουν την εξαιρετική και καταλυτική παρουσία των Σέρχιο Αραούχο και Στίβεν Τσούμπερ στην επιθετική λειτουργία της ΑΕΚ. #slgr #aekfc #Zuber #Araujo #slgrinterwetten

Τα νούμερα δείχνουν την εξαιρετική και καταλυτική παρουσία των Σέρχιο Αραούχο και Στίβεν Τσούμπερ στην επιθετική λειτουργία της ΑΕΚ.

Ο Αργεντινός επιθετικός και ο Ελβετός εξτρέμ κυριαρχούν στο πρώτο κομμάτι της σεζόν και η παρουσία τους θεωρείται άκρως σημαντική στο επιθετικό πλάνο της ΑΕΚ. Είναι χαρακτηριστικό πως και οι δύο βρίσκονται στην κορυφή σε κομβικές στατιστικές κατηγορίες.

Ο Τσούμπερ είναι στην πρώτη θέση της λίστας των σκόρερ, με 4 τέρματα, ενώ τον ακολουθεί ο Αραούχο με 3 γκολ. Έχουν τις ίδιες πάσες προς την επίθεση (26), ενώ ο «Τσίνο» κυριαρχεί στο κομμάτι των σουτ εντός μεγάλης περιοχής, έχοντας 9 προσπάθειες. Ακολουθεί ο Ελβετός με 7 σουτ.

Οι αριθμοί δείχνουν ότι το συγκεκριμένο δίδυμο αποτελεί… κολώνα για την ΑΕΚ, που ελπίζει να πάρει στο μέλλον περισσότερα και από τους υπόλοιπους παίκτες της μεσοεπιθετικής γραμμής.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button