Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Άιντραχτ Φρανφούρτης – Ολυμπιακός: Οι πιθανές ενδεκάδες

Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Ολυμπιακός συγκρούονται στο ντέρμπι κορυφής του Β' Ομίλου του Europa League με τους Μαρτίνς και Γκλάσνερ να κρατούν κρυφά τα χαρτιά τους. #EuropaLeague #Einatracht #Olympiacosfc #ενδκάδες

Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Ολυμπιακός συγκρούονται στο ντέρμπι κορυφής του Β’ Ομίλου του Europa League με τους Μαρτίνς και Γκλάσνερ να κρατούν κρυφά τα χαρτιά τους

Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Ολυμπιακός συγκρούονται στο ντέρμπι κορυφής του Β΄ Ομίλου του Europa League, με τους Πέδρο Μαρτίνς και Όλιβερ Γκλάσνερ να ακολουθούν διαφορετικές προσεγγίσεις.

Ο προπονητής της Άιντραχτ και ο Πορτογάλος τεχνικός απέφυγαν να ανοίξουν τα χαρτιά τους πριν τη συνάντηση στο «Deutsche Bank Park». Ο δεύτερος ξεκαθάρισε ότι δεν σκέφτεται το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και πως το μυαλό όλων είναι συγκεντρωμένο στην αναμέτρηση με τους «αετούς».

Από την άλλη, ο Γκλάσνερ, ο οποίος δεν νιώθει και πολύ άνετα τις τελευταίες μέρες, λόγω των αρνητικών αποτελεσμάτων της ομάδας του, προσπάθησε να θολώσει τα νερά αναφορικά με τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει.

Άιντραχτ Φρ. – Ολυμπιακός: Η προσαρμογή του Μαρτίνς

Οι πληροφορίες που προκύπτουν αναφέρουν ότι ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα ακολουθήσει την ίδια προσέγγιση όπως στην Πόλη. Φαίνεται δηλαδή ότι δεν θα χρησιμοποιήσει τριάδα στα στόπερ, αλλά τετράδα. Βέβαια, τίποτα δεν αποκλείεται. Βέβαια, το 4-2-3-1 ενδεχομένως να είναι περισσότερο συμπαγές. Κι αυτό λόγω της φυσικής κατάστασης και του κάθετου παιχνιδιού των Γερμανών.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button