ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο διαιτητής του αγώνα ΟΦΗ – ΠΑΣ Λαμία

Δείτε ποιον διαιτητή όρισε η ΚΕΔ για τον εκτός έδρας αγώνα του ΠΑΣ Λαμία με τον ΟΦΗ για την 7η αγωνιστική της SuperLeague 1. #slgr #lamiafc #ΚΕΔ #διαιτητής #ΠΑΣΛαμία #ΟΦΗ #slgrinterwetten

Δείτε ποιον διαιτητή όρισε η ΚΕΔ για τον εκτός έδρας αγώνα του ΠΑΣ Λαμία με τον ΟΦΗ για την 7η αγωνιστική της SuperLeague 1. #slgr #lamiafc #ΚΕΔ #διαιτητής #ΠΑΣΛαμία #ΟΦΗ #slgrinterwetten

Τον διαιτητή Περράκη όρισε η ΚΕΔ να διευθύνει την εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΣ Λαμία με τον ΟΦΗ την Κυριακή 24/10 στις 18:30.

Τον πολύπειρο Γερμανό διαιτητή, Ντενίζ Αϊτέκιν φέρνει η ΚΕΔ για το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Διαιτητή από το… πάνω ράφι φέρνει η ΚΕΔ για το κυριακάτικο (24/10), κεκλεισμένων των θυρών ντέρμπι στο “Γ.Καραϊσκάκης”, για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

Ο λόγος για τον 43χρονο Ντενίζ Αϊτέκιν, ο οποίος ανήκει στην κατηγορία elite της UEFA και σήμερα το βράδυ θα σφυρίξει το Λάτσιο-Μαρσέιγ στο Γιουρόπα Λιγκ. Ο Γερμανός ρέφερι είχε βρεθεί το καλοκαίρι στο Σλόβαν-Ολυμπιακός 2-2 (με δέκα η Σλόβαν από το 26′) για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ και το ’14 στο Μακάμπι Τ.Α.-Αστέρας Τρίπολης 3-1. Φυσικά, εκτός από το ότι προέρχεται από ένα τοπ πρωτάθλημα, έχει και σπουδαίες παραστάσεις από το κορυφαίο επίπεδο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Κρίστιαν Ντίτς, Έντουαρντ Μπαϊτίνγκερ, 4ος ο Μανούχος και στο VAR ο Πάτρικ Χανσλμπάουερ με τον Παπαδάκη.

Από εκεί και πέρα την αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον Παναθηναϊκό θα διευθύνει ο διεθνής Φωτιάς (VAR ο διεθνής Τζήλος), το Βόλος-ΑΕΚ ο Τζοβάρας (VAR ο Κουμπαράκης), το Ατρόμητος-Ιωνικός ο Καραντώνης (VAR ο Ευαγγέλου), το Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΣ Γιάννινα ο Μανούχος (VAR ο Διαμαντόπουλος), το Άρης-Παναιτωλικός ο Κουτσιαύτης (VAR ο Γκάμαρης) και το ΟΦΗ-Λαμία ο Περράκης (VAR ο Γκορτσίλας).

Αναλυτικά οι διαιτητές της 7ης αγωνιστικής:

Σάββατο 23/10

18:15 Ατρόμητος-Ιωνικός: Καραντώνης (Κολοσιώνης, Σαμοΐλης, 4ος Κουκούλας, VAR: Ευαγγέλο, Σπυρόπουλος)

19:00 Απόλλων-ΠΑΣ Γάννινα: Μανούχος (Απτόσογλου, Στεφανής, 4ος Παπαπέτρου, VAR: Διαμαντόπουλος, Τσακαλίδης)

20:30 Αστέρας-Παναθηναϊκός: Φωτιάς (Κουρομπύλια, Στάικος, 4ος Μαλούτας, VAR: Τζήλος, Νικολακάκης)

Κυριακή 24/10

16:00 Άρης-Παναιτωλικός: Κουτσιαύτης (Βασιλόπουλος, Νιδριώτης, 4ος Τσέτσιλας, VAR: Γκάμαρης, Διαμαντόπουλος)

16:00 Βόλος-ΑΕΚ: Τζοβάρας (Μωυσιάδης, Φωτόπουλος, 4ος Γρατσάνης, VAR: Κουμπαράκης, Ζαμπάλας)

18:15 ΟΦΗ-Λαμία: Περράκης (Κωσταράς, Παγουρτζής, 4ος Αγγελάκης, VAR: Γκορτσίλας, Χριστάκογλου)

20:30 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Αϊτέκιν (Ντιτς, Μπεϊτίνγκερ, 4ος Μανούχος, VAR: Χανσλμπμπάουερ, Παπαδάκης)

Διαβάστε επίσης

Back to top button