Άλλα αθλήματα

Ο Ρόσι ετοιμάζεται για ένα συγκινητικό αντίο στους Ιταλούς οπαδούς

Ο Βαλεντίνο Ρόσι προετοιμάζεται για έναν πολύ δύσκολο από ψυχολογικής άποψης αγώνα, καθώς θα αγωνιστεί για τελευταία φορά επί ιταλικού εδάφους.

Ο Βαλεντίνο Ρόσι προετοιμάζεται για έναν πολύ δύσκολο από ψυχολογικής άποψης αγώνα, καθώς θα αγωνιστεί για τελευταία φορά επί ιταλικού εδάφους.

Το MotoGP έχει μπει για τα καλά στην τελική του ευθεία, με μόλις τρεις αγώνες να απομένουν για το τέλος της φετινής χρονιάς. Το GP Εμίλια-Ρομάνια που θα διεξαχθεί στις 22-24 Οκτωβρίου και θα είναι ο τελευταίος αγώνας του Βαλεντίνο Ρόσι μπροστά στους συμπατριώτες του. Αυτός θα είναι ο δεύτερος αγώνας στην πίστα του Μιζάνο στο 2021.

Ο Ρόσι βρίσκεται στην τελευταία του χρονιά στο MotoGP και όντας αναβάτης της Petronas SRT Yamaha, βρίσκεται στην 21η θέση της βαθμολογίας με 29 βαθμούς.

Στο πλαίσιο του GP Εμίλια-Ρομάνια, ο Ρόσι είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα αγωνιστεί ξανά στο Μιζάνο, όμως θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας για εκείνον συναισθηματικά. «Χαίρομαι που είχαμε διάλειμμα δύο εβδομάδων, διότι ξεκίνησα προετοιμασία για τους τελευταίους αγώνες. Ο δεύτερος αγώνας στο Μιζάνο θα είναι πιο δύσκολος λόγω χαμηλότερων θερμοκρασιών. Πρέπει να δουλέψουμε και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Ο προηγούμενος αγώνας στο Μιζάνο ήταν ήδη έντονος συναισθηματικά και αυτός ο αγώνας θα είναι πολύ ιδιαίτερος γιατί αγωνίζομαι για τελευταία φορά στο σπίτι μου και ελπίζω οι οπαδοί να το απολαύσουν».

Στο GP Εμίλια-Ρομάνια, ο Φάμπιο Κουαρταραρό έχει την ευκαιρία να αναδειχθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής για πρώτη φορά στην καριέρα του, έχοντας ήδη 52 βαθμούς διαφορά από τον Πέκο Μπανάια της Ducati.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button