Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Απόλλων Σμύρνης: Aπορρίφθηκε η ένσταση – τρικ!

Το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League απέρριψε την ένσταση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης για αντικανονική συμμετοχή του Χερόνιμο Μπαράλες στο παιχνίδι με τον Αστέρα. #slgr #apollonfc #asterasfc #slgrinterwetten

Το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League απέρριψε την ένσταση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης για αντικανονική συμμετοχή του Χερόνιμο Μπαράλες στο παιχνίδι με τον Αστέρα.

Ενσταση – τρικ που είχε καταθέσει η «Ελαφρά Ταξιαρχία» αφού μόνο έτσι θα μπορούσε να μπλοκάρει την επικύρωση της βαθμολογίας. Επικύρωση που τελικά δεν έγινε όσον αφορά τα play out, όχι λόγω της ένστασης, αλλά δια μέσω της ψηφοφορίας!

Πλέον στη Ριζούπολη, οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά, εν αναμονή των εξελίξεων της υπόθεσης του παράνομου στοιχηματισμού του πρώην αξιωματούχου του Παναιτωλικού. Οι «κυανόλευκοι», μετά από όσα τους έχουν μεταφέρει οι νομικοί που χειρίζονται την απόφαση, είναι αισιόδοξοι και θεωρούν οτι θα είναι εκείνοι που θα παίξουν μπαράζ κόντρα στην Βέροια. Αν φυσικά γίνει το μπαράζ!

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button