Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Δυάδα στο 3.60 σε Ιταλία και Γαλλία

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #στοίχημα #προγνωστικά #In2Sports #LamiaSports_Bet

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #στοίχημα #προγνωστικά #In2Sports #LamiaSports_Bet

Καλημέρα και καλά κέρδη!

Πάμε σήμερα Παρασκευή στο “ορεκτικό” πριν το “στοιχηματικό μένου” του σαββατοκύριακου. Αν και κλασικά Παρασκευή δεν υπάρχουν πολλές επιλογές, σήμερα τα περισσότερα παιχνίδια που περιλαμβάνει το πρόγραμμα έχουν αρκετό ενδιαφέρον.

Στην Γαλλία έχουμε στις 22:00 το Σέντ Ετιέν-Ανζέ με τους γηπεδούχους να ζορίζονται πολύ φέτος και θα πρέπει να δώσουν μάχη για την παραμονή τους. Στην Ιταλία δύο παιχνίδια για την Serie A σήμερα στις 19:30 Τορίνο-Τζένοα και στις 22:00 Σαμπντόρια-Σπέτσια ενώ στην Serie B υπάρχει το Αλεσσαντρία Κροτόνε στις 21:30.

Στην Bundesliga μια αναμέτρηση υπάρχει σήμερα στο πρόγραμμα στις 21:30 Μάιντς-Άουγκσπουργκ. Παιχνίδια έχουμε και στην Ισπανία, στην LaLiga στις 22:00 Οσασούνα-Γρανάδα ενώ στην Segunda υπάρχει το πολύ ενδιαφέρον Έιμπαρ-Καρταχένα επίσης στις 22:00.

Δες εδώ όλα τα σημερινά  ΣΗΜΕΙΑ ΗΜΕΡΑΣ

Δυάδα και σήμερα για την στήλη με δύο παιχνίδια από την Γαλλία και την Ιταλία. Στην Serie A στις 21:45 θα ασχοληθούμε με το Σαμπντόρια-Σπέτσια και στην Ligue 1 με το Σέντ Ετιέν-Ανζέ στις 22:00.

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις από το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button