Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Δοκιμάζεται στην Τρίπολη με στόχο να συνεχίσει τις μεγάλες εμφανίσεις ο Παναθηναϊκός

Ο Αστέρας υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (23/10, 20:30) στην Τρίπολη, σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι για την 7η αγωνιστική της Super Lesgue 1. #slgr #panathinaikosfc #asterasfc #slgrinterwetten

Ο Αστέρας υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (23/10, 20:30) στην Τρίπολη, σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι για την 7η αγωνιστική της Super Lesgue 1. #slgr #panathinaikosfc #asterasfc #slgrinterwetten

Το εμπόδιο του σκληροτράχηλου και ανεβασμένου Αστέρα θα κληθεί να ξεπεράσει στην Τρίπολη ο Παναθηναϊκός (23/10, 20:30) για την 7η αγωνιστική της Super League 1, σε ένα ματς που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime, ενώ ραδιοφωνικά από το bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Διονύση Δεσύλλα.

Οι Αρκάδες του Μίλαν Ράσταβατς προέρχονται από σπουδαία εκτός έδρας νίκη στη Ριζούπολη, αποτέλεσμα που… γεύτηκαν για πρώτη φορά φέτος και όπως είναι λογικό τους αναπτερώνει το ηθικό. Ο Σέρβος τεχνικός είδε τους Τιλίκα και Πίτσου να επιστρέφουν, όμως ο Καπίγια δεν θα είναι στη διάθεσή του.

Από την άλλη πλευρά, το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μπορεί να διέλυσε τον Ιωνικό στη Λεωφόρο, ωστόσο ελπίζει η τιμωρία να μη τον επηρεάσει ψυχολογικά. Ο Σέρβος τεχνικός θέλει σε μια δύσκολη έδρα να φύγει με το διπλό και πάνω από όλα να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις που κάνει τους οπαδούς να τον στηρίζουν φέτος. Επιστρέφει ο Διούδης, ενώ μένουν εκτός οι Λούντκβιστ, Αγιούμπ, Μακέντα, Κουρμπέλης, Μπεκ.

Αποστολές

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Γκαρσία, Τασουλής, Καρμόνα, Ατιένθα, Καστλάνο, Αλβάρες, Μουνάφο, Βαλιέντε, Σανταφε, Ιγκλέσιας, Γκόμεζ, Ριέρα, Σίτο, Μπαράλες, Ρεγκίς, Αλί Μπαμπά, Τιλίκα, Πίτσου, Μπενίτο και Σόνι.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Σάντσες, Σάρλια, Πούγγουρας, Χουάνκαρ, Ρούμπεν Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλος, Χατζηγιοβάνης, Καρλίτος, Βιτάλ, Παλάσιος

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Μουνάφο, Βαλιέντε, Κρέσπι, Σίτο, Μπαράλες, Σονί.

Διαβάστε επίσης

Back to top button