Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Δυάδα σε απόδοση 4.00 σε Ιταλία και Γαλλία

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #στοίχημα #προγνωστικά #LamiaSportsbet #In2Sports

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #στοίχημα #προγνωστικά #LamiaSportsbet #In2Sports

Καλημέρα και καλά κέρδη!

Περνάμε στο πρόγραμμα του Σαββάτου με πολλές επιλογές και πολλές παγίδες κλασικά. Λίγο περισσότερη προσοχή θα χρειαστεί στις ομάδες που είχαν Ευρωπαϊκά παιχνίδια σε Champions League, Europa και Conference League.

Δεύτερο συνεχόμενο ΤΑΜΕΙΟ για την στήλη εχθές μετά το ταμείο στο Europa League μιας και πέρασε το 1Χ & Goal-Goal στο Σαμπντόρια-Σπέτσια και το Goal-Goal στο Σέντ Ετιέν-Ανζέ.Για την στήλη η συνταγή παραμένει η ίδια και σήμερα σε δυάδα κλασικά.

Παιχνίδια έχουμε και για την δική μας Super League με τρία παιχνίδια. Την αυλαία ανοίγει στις 18:15 το παιχνίδι στο Περιστέρι ανάμεσα σε Ατρόμητο και Ιωνικό. Στις 19:00 Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΣ Γιάννενα και στις 20:30 Αστέρας Τρίπολης Παναθηναϊκός.

Δες εδώ όλα τα σημερινά  ΣΗΜΕΙΑ ΗΜΕΡΑΣ

Στην Ευρώπη ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις της Αθλέτικ Μπιλμπάο με την Βιγιαρεάλ στις 22:00 στην Ισπανία. Στην Ιταλία ξεχωρίζει στις 21:45 η αναμέτρηση της μαχητικής Μπολόνια με την Μίλαν. Και στην Γαλλία και την Ligue 1 στις 18:00 το Νάντ-Κλερμόν.

Τα παιχνίδια που θα μας απασχολήσουν σήμερα είναι το Μπολόνια-Μιλάν στην Ιταλία και το Λίλ-Μπρέστ στην Ligue 1 της Γαλλίας.

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις από το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button