Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Μπαγινέτας: «Είστε χαβαλέδες κύριοι / Δεν σέβεστε αυτούς που έχετε απέναντί σας!»

Έντονη κριτική στους διαιτητές (γενικότερα) και όχι συγκεκριμένα σε κάποιον ρέφερι έκανε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΣ Λαμία και νυν πρόεδρος της Θύελλας Μεγάλης Βρύσης, Βάιος Μπαγινέτας.

Έντονη κριτική στους διαιτητές (γενικότερα) και όχι συγκεκριμένα σε κάποιον ρέφερι έκανε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΣ Λαμία και νυν πρόεδρος της Θύελλας Μεγάλης Βρύσης, Βάιος Μπαγινέτας.

Με ανάρτησή του στο facebook και στον προσωπικό του λογαριασμό, ο Βάιος Μπαγινέτας ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει αναλάβει την ομάδα της Θύελλας Μεγάλης Βρύσης, άσκηση σκληρή κριτική στους διαιτητές της Φθιώτιδας, αλλά και στους υπεύθυνους αυτών.

Η κριτική, όπως σημειώνει και μέσα η ανακοίνωση-δήλωση του κ. Μπαγινέτα, δεν στοχοποιεί κάποιον συγκεκριμένο διαιτητή, όμως αναφέρεται στο σύνολο της φθιωτικής διαιτησίας εντός… και εκτός αγωνιστικού χώρου!

Διαβάστε την ανάρτηση:

«Κάποιοι κύριοι να σοβαρευτούν λίγο ξέρουμε περισσότερα απλά δεν μιλάμε κοπιάζουνε κύριοι για τα λεφτά που σας δίνουμε και δεν τα εκτιμάτε έπρεπε να σέβεστε αυτούς που έχετε απέναντι σας είστε χαβαλέδες δεν βελτιώνεστε με τίποτα ούτε εσείς ούτε αυτοί που σας βάζουν να παίζετε κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Τα έχουμε δει όλα εμείς κάνουμε προετοιμασία Ενάμιση μήνα και τρεις φορές τη βδομάδα προπόνηση για να έχουν μια αξιοπρεπή εικόνα και πληρώνουμε γι’ αυτό εσείς πληρώνεστε και έρχεται κάθε Σαββατοκύριακο και κάνετε χαβαλέ με εμάς που κάνουμε κόπο για κάθε Σαββατοκύριακο με παίκτες που παρατάει τη δουλειά τους να κάνουν αυτό που αγαπούν αφήνουν οικογένειες και τα παιδιά τους σπίτι.

Κι εσείς έρχεστε να κάνετε πλάκα σε κάθε παιχνίδι που σφυράτε απλά να είστε εκεί σαν παρουσίες και όχι να προσφέρεστε κάτι σε αυτό που λέγετε ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο . Εσείς κύριοι αθλείστε πηγαίνετε στους γιατρούς πληρώνεται τίποτα από την τσέπη σας ή απλά φοράνε μια στολή και μπαίνετε μες στο γήπεδο σας αξιόλογη κάποιος αν μπορείτε να παίξετε ή δεν μπορείτε παίξετε.

Με την διαιτησία κάποιος πρέπει να ασχοληθεί πραγματικά σοβαρά και όχι να λέμε λόγια του αέρα ,εμείς με την ομάδα μας δεν διεκδικούμε ούτε πρωταθλήματα ούτε κύπελλα ούτε αξιώματα απλά δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό σε κάθε αγωνιστική όχι μόνο για την δικιά μας ομάδα αλλά και για άλλες ομάδες.»

Διαβάστε επίσης

Back to top button