Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μπήκε ο Μπιφουμά για τον ΟΦΗ!

Με τον Μπιφουμά να επιστρέφει στις προπονήσεις, έχοντας ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες ολοκληρώθηκε η προπόνηση του ΟΦΗ. #slgr #oficretefc #προετοιμασία #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #SportsNews #season2022_2023

Με τον Μπιφουμά να επιστρέφει στις προπονήσεις, έχοντας ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες ολοκληρώθηκε η προπόνηση του ΟΦΗ.

Ο Μπιφουμά έκανε κανονικά προπόνηση στον ΟΦΗ μετά το πρόβλημα που είχε. Ο Τοράλ μετείχε σε μέρος του κανονικού προγράμματος ενώ ο Γιάννης Θεοδοσουλάκης δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο του αριστερού ποδιού.

Ο Γκερέρο ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης, όπως και ο Κοσμάς Τσιλιανίδης. Οι Ντουρμισάι και Κώστας Γιαννούλης συνέχισαν θεραπεία ενώ πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Νέιρα.

Η πρωινή προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο και ασκήσεις φυσικής κατάστασης ενώ το απογευματινό πρόγραμμα της Τρίτης περιείχε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και αγωνιστικό παιχνίδι με έμφαση στην τακτική. Για την Πέμπτη (1/12), έχει προγραμματιστεί προπόνηση στις 18:45.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button