ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Από τον Βουό και τον Αρμίτσε… στον Σάσι και τον Επασί!

Τέσσερις είναι οι ποδοσφαιριστές που έχουν κάνει το «ταξίδι» Λαμία-Ηράκλειο και το αντίστροφο. #slgr #lamiafc #oficretefc #προϊστορία #αφιερώματα #slgrinterwetten #season2021_2022

Τέσσερις είναι οι ποδοσφαιριστές που έχουν κάνει το «ταξίδι» Λαμία-Ηράκλειο και το αντίστροφο. #slgr #lamiafc #oficretefc #προϊστορία #αφιερώματα #slgrinterwetten #season2021_2022

Ο ΠΑΣ Λαμία θα αντιμετωπίσει σήμερα εκτός έδρας τον ΟΦΗ στις 18:15 και στο ματς θα συναντήσει απέναντί του δύο γνώριμα πρόσωπα.

Ο Ντεβίς Επασί, αποχώρησε το καλοκαίρι από τη Λαμία για να φορέσει τελικά τη φανέλα των Κρητικών, θέλοντας να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.

Ο δεύτερος που ξέρει και τον ξέρει καλά το λαμιώτικο κοινό, είναι ο Φιορίν Ντουρμισάι. Ο Έλληνας σέντερ φορ, αποχώρησε το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό, ακούστηκε για τη Λαμία όμως ο ΟΦΗ ήταν τελικά η ομάδα που απέσπασε το «ναι» του και τον έκανε δικό του!

Όμως, πριν έρθουν αυτοί οι δύο, το ταξίδι Λαμία-Ηράκλειο και Ηράκλειο-Λαμία είχαν κάνει άλλοι τρεις ποδοσφαιριστές.

Την αρχή την έκανε ο Πατρίκ Βουό τη σεζόν 2017-2018 όταν αποχώρησε από τον ΟΦΗ της Football League για να έρθει στη Λαμία της SuperLeague 1. Λίγους μήνες αργότερα, ο Ιβοριανός θηριώδης φορ, αποχώρησε για να επιστρέψει στην Κρήτη και είναι ο μοναδικός που έκανε στην κυριολεξία το Ηράκλειο-Λαμία και Λαμία-Ηράκλειο.

Έπειτα, έχουμε τον Αρμίτσε Ορτέγκα. Ένα όνομα «φάντασμα» για τον ΠΑΣ Λαμία. Ήρθε τον Ιανουάριο του 2018, έπαιξε ελάχιστα και αποχώρησε χωρίς να το καταλάβει κανείς. Η ομάδα από την οποία είχε έρθει ήταν ο ΟΦΗ της Κρήτης.

 

Ολοκληρώνουμε την αναφορά μας, με τον αδικημένο τουλάχιστον… ποδοσφαιριστή. Φυσικά μιλάμε τον Ισμαΐλ Σάσι. Ο Τυνήσιος μεσοεπιθετικός/σέντερ φορ, ήρθε στη Λαμία με ένα αρκετά καλό όνομα, το οποίο είχε «συντηρήσει» παίζοντας και για τον ΟΦΗ. Τη σεζόν 2019-2010 λοιπόν φορά τα «κυανόλευκα» και στην πρώτη συμμετοχή του τραυματίζεται. Κάθισε περίπου για έναν χρόνο και αποχώρησε δυστυχώς χωρίς να έχει προσφέρει τα αναμενόμενα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button