Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Αρχίζουν επιτέλους οι εργασίες αναβάθμισης του γηπέδου των Γαλανέικων! (pics)

Συνθετικός χλοοτάπητας, συντήρηση εγκαταστάσεων αποδυτηρίων και κατασκευή συνθετικού τάπητα στίβου προανήγγειλε ο Δήμος Λαμιέων για το γήπεδο των Γαλανέικων.

Συνθετικός χλοοτάπητας, συντήρηση εγκαταστάσεων αποδυτηρίων και κατασκευή συνθετικού τάπητα στίβου προανήγγειλε ο Δήμος Λαμιέων για το γήπεδο των Γαλανέικων.

Την έναρξη των εργασιών αναβάθμισης του γηπέδου των Γαλανέικων ανακοίνωσε πριν από λίγα λεπτά ο Δήμος Λαμιέων.

Διαβάστε τι αναφέρει το δελτίο Τύπου:

Έναρξη εργασιών αναβάθμισης γηπέδου Γαλανέικων, με εγκατάσταση συνθετικού χλοοτάπητα, συντήρηση εγκαταστάσεων αποδυτηρίων και κατασκευή συνθετικού τάπητα στίβου, προϋπολογισμού 817.500,00 € .

Υπογράφηκε σήμερα από το Δήμαρχο Λαμιέων Θύμιο Καραΐσκο και εκπρόσωπο της εργολήπτριας εταιρείας, η σύμβαση υλοποίησης του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΑΛΑΝΕΪΚΩΝ», που αφορά τις εργασίες συντήρησης των εγκαταστάσεων αποδυτηρίων, την κατασκευή συνθετικού τάπητα στίβου με περιμετρικό αύλακα απορροής ομβρίων και εγκατάσταση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο Γαλανέικων, προϋπολογισμού 817.500,00€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%).

Το εν λόγω έργο, σύμφωνα με τη μελέτη και τη σύμβαση, αφορά σε εργασίες κατασκευής:

α) συνθετικού χλοοτάπητα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου,

β) αύλακα συλλογής ομβρίων περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου,

γ) συνθετικού τάπητα διαμόρφωσης στίβου τεσσάρων διαδρομών εσωτερικού μήκους 400m, εσωτερικής περιμετρικής διαδρομής πεζοπορίας, διαδρόμων άλματος εις μήκος και επί κοντώ στο νότιο ημικύκλιο του αγωνιστικού χώρου και διαδρομής φυσικού εμποδίου με λίμνη,

δ) εγκατάστασης αθλημάτων στίβου και ειδικότερα : i) σκάμματος άλματος εις μήκος, ii) βαλβίδας άλματος επί κοντώ, iii) λίμνη φυσικού εμποδίου, iv) βαλβίδας σφαιροβολίας και ε) εργασίες συντήρησης του κτιρίου αποδυτηρίων του γηπέδου.

Το έργο προβλέπεται να εκτελεστεί σε πέντε μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, δήλωσε σχετικά :

«Άλλη μια αθλητική υποδομή, αυτή τη φορά στην βόρεια πλευρά της πόλης, παίρνει το δρόμο της αναβάθμισης.

Σήμερα με την υπογραφή της σύμβασης πραγματοποιείται ένα σημαντικό βήμα στο σχεδιασμό μας για την ενίσχυση και βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας.

Θέλουμε οι συμπολίτες μας να έχουν πρόσβαση σε αθλητικές εγκαταστάσεις και ν’ απολαμβάνουν αθλητικά γεγονότα, δίπλα στο σπίτι τους.

Κατασκευάζουμε ασφαλείς και ανοιχτές αθλητικές υποδομές για όλους τους δημότες, που να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες τους.

Έχουμε δηλώσει ότι ο πολίτης είναι ο πυρήνας του σχεδιασμού μας και αυτόν θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε με στόχο τη βελτίωση κάθε πτυχής της καθημερινότητας του.……»

Διαβάστε επίσης

Back to top button