Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Παιχνίδι με τα γκολ σε Ισπανία και Ιταλία

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #στοίχημα #προγνωστικά #LamiaSportsbet #In2Sports

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #στοίχημα #προγνωστικά #LamiaSportsbet #In2Sports

Καλημέρα και καλά κέρδη!

Περνάμε σήμερα με εμβόλιμες αγωνιστικές και παιχνίδια κυπέλλων στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Στην Ελλάδα έχουμε σήμερα τρία παιχνίδια για το κύπελλο Ελλάδας. Στις 15:00 Αναγέννηση Καρδίτσας-Καλλιθέα, στις 15:00 Λεβαδειακός-Αστέρας Τρίπολης. Ενώ στις 17:15 στην Λάρισα ΑΕΛ- ΠΑΣ Γιάννενα.

Στην Γερμανία έχουμε προκριματικά για το DFB Pokal με τις αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν να είναι το Νυρεμβέργη-Αμβούργο και το Μάιντς-Αρμίνια Μπίλεφέλντ. Στην LaLiga τρι παιχνίδια σήμερα Αλαβές-Έλτσε, Εσπανιόλ-Μπιλμπάο και Βιγιαρεάλ-Κάντιθ.

Δες εδώ όλα τα σημερινά  ΣΗΜΕΙΑ ΗΜΕΡΑΣ

Στην Γαλλία έχουμε παιχνίδια για την Νασιονάλ, ενώ στην Ιταλία έχουμε τρία παιχνίδια. Στις 19:30 Σπέτσια-Τζένοα και Βενέτσια-Σαρλερνιτάνα. Και στις 22:00 το παιχνίδι της Μίλαν με την Τορίνο.

Με δυο παιχνίδια θα ασχοληθούμε και σήμερα. Στην Ισπανία θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι της Βιγιαρεάλ με την Κάντιθ. Και στην Ιταλία με το παιχνίδι της Μίλαν με την Τορίνο.

 Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις από το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button