Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΟΦΗ: Επιστρέφουν Βάτερμαν και Διαμαντής, πού θα δείτε το ματς με Αχέροντα Καναλακίου

Ο Νίκος Νιόπλιας υπολογίζει και πάλι στους Βέτερμαν, Διαμαντή αλλά και στους, Γκαγιέγκος - Μαρινάκη ενόψει του ματς με τον Αχέροντα Καναλακίου για την 5η φάση του κυπέλλου Ελλάδας (28/10, 15:00, απευθείας μετάδοση από το OFI Crete FC Official YouTube Channel).

Ο Νίκος Νιόπλιας υπολογίζει και πάλι στους Βέτερμαν, Διαμαντή αλλά και στους, Γκαγιέγκος – Μαρινάκη ενόψει του ματς με τον Αχέροντα Καναλακίου για την 5η φάση του κυπέλλου Ελλάδας (28/10, 15:00, απευθείας μετάδοση από το OFI Crete FC Official YouTube Channel).

Ο ΟΦΗ είναι έτοιμος για το ματς Κυπέλλου με τον Αχέροντα Καναλακίου (28,/10 15.00, live από το Gazzetta και απευθείας μετάδοση από το OFI Crete FC Official YouTube Channel).

Οι Φελίπε Γκαγιέγκος και Νίκος Μαρινάκης προπονήθηκαν κανονικά, ενώ ο Πασχάλης Στάικος συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος. Επίσης, ο Κοσμάς Τσιλιανίδης ακολούθησε μέρος της προπόνησης.

Ο Βάις συνέχισε θεραπεία, με τον Ντε Γκουζμάνn να απουσιάζει για μια ακόμη ημέρα λόγω ίωσης.

Στην αποστολή για τον αγώνα κυπέλλου με τον Αχέροντα Καναλακίου, η οποία θα αναχωρήσει σήμερα (27/10) από το Ηράκλειο, συμπεριλήφθηκαν οι: Epassy, Waterman, Σωτηρίου, Σηφάκης, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μαρινάκης, Mellado, Μπαλογιάννης, Toral, Neira, Nabi, Λάμπρου, van Duinen, Durmishaj, Castaignos, Βούρος, Gallegos, Kamau, Selimovic, Λυμπεράκης, Διαμαντής, Γρίβας, Πασαλίδης, Χαλκιαδάκης.

Διαβάστε επίσης

Back to top button