Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Δυο επιλογές σε Ισπανία και Γαλλία

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #στοίχημα #προγνωστικά #In2Sports #LamiaSports_bet

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #στοίχημα #προγνωστικά #In2Sports #LamiaSports_bet

Καλημέρα και καλά κέρδη!

Πάμε σήμερα στο στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου μετά από το απαραίτητο διάλειμμα της στήλης. Δύο παιχνίδια έχουμε σήμερα για την Ελληνική Super League.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό στο “Γ . Καραϊσκάκης” και ο ΠΑΟΚ τον Απόλλων Σμύρνης στην Τούμπα. Στην Premier League ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις της Λέστερ με την Άρσεναλ νωρίς το μεσημέρι και το παιχνίδι της Τότεναμ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 19:30.

Δες εδώ όλα τα σημερινά  ΣΗΜΕΙΑ ΗΜΕΡΑΣ

Στην Γερμανία ξεχωρίζει το Λεβερκούζεν-Βόλσφμπρουγκ και είναι ερωτηματικό το πως θα εμφανιστεί η Λεβερκούζεν μετά τον αποκλεισμό της στο Κύπελλο από την Καρλσρούη και ενώ έρχεται και από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες σε Bundesliga και Europa League. Στην Γαλλία και την Ligue 1 έχουμε δύο παιχνίδια και τα δύο πολύ ενδιαφέροντα.

Στις 18:00 Mέτς-Σέντ Ετιέν και στις 22:00 Λυών-Λάνς. Και τέλος στην Ισπανία ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Βαλένθια-Βιγιαρεάλ και Μπαρτσελόνα-Αλαβές μετά τις μεσοβδόμαδες ήττες των γηπεδούχων.

Με δύο παιχνίδια θα ασχοληθεί και σήμερα η στήλη, μια αναμέτρηση από την Γαλλία και ένα παιχνίδι από την Ισπανία και την LaLiga. Στις 18:00 στην Γαλλία Μέτς-Σεντ Ετιέν και στις 19:30 στην Ισπανία Βαλένθια-Βιγιαρεάλ.

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις από το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button