ΑκαδημίεςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Σε ομάδα της Κρήτης ο Τσάρας!

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία Κ19, Γιάννης Τσάρας, θα αγωνίζεται πλέον στον Ψηλορείτη Ρεθύμνου! #slgrK19 #ΠρώηνΠΑΣΛαμία #Τσάρας #Ψηλορείτη_Ρεθύμνου

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία Κ19, Γιάννης Τσάρας, θα αγωνίζεται πλέον στον Ψηλορείτη Ρεθύμνου! #slgrK19 #ΠρώηνΠΑΣΛαμία #Τσάρας #Ψηλορείτη_Ρεθύμνου

Στην ομάδα του ΑΟ Ψηλορείτης θα αγωνίζεται πλέον ο Γιάννης Τσάρας. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία Κ17 και Κ19 αποχώρησε από τη Φθιώτιδα με προορισμό την Κρήτη και πιο συγκεκριμένα την ομάδα του Ρεθύμνου η οποία και αγωνίζεται στην Α΄κατηγορία.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Σπουδαία μεταγραφή για τον ΑΟ ΨΗΛΟΡΕΙΤΗ με ποδοσφαιριστή από την Κ19 της ΠΑΕ ΛΑΜΙΑΣ» ?⚽
Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ψηλορείτη βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ιδιαίτερα ταλαντούχο ποδοσφαιριστή Γιάννη Τσάρα.

Ο 18χρονος υψηλόσωμος αμυντικός ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στο τοπικό Ευρυτανίας, συγκεκριμένα από την ακαδημία ποδοσφαίρου «Καρπενήσι 2002», κατόπιν αγωνίστηκε με τον «Κεραυνό Κρικέλλου» και ακολούθως στον «ΠΑΟΚ Καρπενησίου».

Σε ηλικία 16 ετών διακρίθηκε με την ομάδα Κ16 της ΕΠΣ Ευρυτανίας στο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων και κλήθηκε άμεσα στις προπονήσεις επίλεκτων της Εθνικής Ομάδας Κ16 όπου και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις. Άμεσα δέχθηκε προτάσεις από επαγγελματικούς συλλόγους και αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην ΠΑΕ ΛΑΜΙΑΣ όπου και αγωνίστηκε στα πρωταθλήματα Υποδομών Κ17 και Κ19 της Super League.

Ο Γιάννης, αποτελεί μία από τις σημαντικότερες μεταγραφές στην ιστορία του σωματείου μας και αποτελεί τιμή τόσο για την ομάδα μας όσο και για την ΕΠΣ Ρεθύμνου η παρουσία του στα γήπεδα του Ρεθύμνου. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Α.Ο. Ψηλορείτη και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες.

Διαβάστε επίσης

Back to top button