Στοίχημα

Δυάδα στο 4.50 σε Ιταλία και Γαλλία

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλημέρα και καλά κέρδη!

Πάμε στο Κυριακάτικο στοιχηματικό πρόγραμμα σήμερα με πολλά και ενδιαφέροντα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Στην Ελλάδα αναμφίβολα ξεχωρίζει το ΑΕΚ-ΑΡΗΣ στις 19:30 στο Ολυμπιακό στάδιο, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να έχει και πολύ κόσμο στις κερκίδες.

Στην Ιταλία εξι αναμετρήσεις σήμερα απο τις 13:30 στο Μιλάνο ανάμεσα σε Ίντερ και Ουντινέζε μέχρι τις 21:45 και το Ρόμα-Μίλαν που είναι και το παιχνίδι που ξεχωρίζει σήμερα. Στην Γαλλία και την Ligue 1 έχουμε εφτά παιχνίδια με πιο σημαντικό το Μονπελίε-Νάντ στις 16:00.

Δες εδώ όλα τα σημερινά  ΣΗΜΕΙΑ ΗΜΕΡΑΣ

Στην LaLiga έχουμε τέσσερα παιχνίδια με το ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΜΠΕΤΙΣ να συγκεντρώνει το  μεγαλύτερο ενδιαφέρον με τις δυο ομάδες να έρχονται απο τελείως διαφορετικά αποτελέσματα μεσοβδόμαδα. Και στην Αγγλία και την Premier League δυο αναμετρήσεις με το παιχνίδι της Άστον Βίλα με την Γουέστ Χάμ στις 18:30.

Δυάδα και σήμερα για την στήλη με δυο παιχνίδια απο Ιταλία και Γαλλία. Στην Ιταλία θα ασχοληθούμε με το ντέρμπι της αγωνιστικής στις 21:45 Ρόμα-Μίλαν και στην Γαλλία επίσης στις 21:45 Kλερμόν-Μαρσέιγ.

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις από το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button