ΑκαδημίεςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Δύο πέναλτι έκριναν το ΠΑΣ Λαμία – Ατρόμητος!

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της SuperLeague K19 o ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Φθιώτιδας την ομάδα του Ατρομήτου.

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της SuperLeague K19 o ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Φθιώτιδας την ομάδα του Ατρομήτου.

Στο 1-1 έμειναν ΠΑΣ Λαμία και Ατρόμητος σε αγώνα που είχε ώρα έναρξης στις 12:00 και ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τρία σουτ στα πρώτα 45λεπτά του αγώνα τα οποία όμως δεν κατέληξαν σε γκολ, ενώ η Λαμία απείλησε με ένα σουτ το οποίο πέρασε άουτ. Οι δύο ομάδες παρέμειναν στο 0-0 έως το 64΄ όπου ο γηπεδούχος ΠΑΣ κέρδισε πέναλτι και ο Βασίλης Τρούμπουλος ευστόχησε για το 1-0.

Οι χαρές και τα πανηγύρια δεν κράτησαν πολλοί για τους «κυανόλευκους» καθώς τρία λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 67΄ο Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι και αυτός με τη σειρά του εύστοχησε για το 1-1. Η ομάδα του Λάκη Παπανικολάου είχε μία καλή ευκαιρία προς το τέλος του αγώνα να «κλέψει» το τρίποντο όμως το σουτ που επιχείρησε έδιωξε η άμυνα του Ατρομήτου.

Το σκορ παρέμεινε εώς το τέλος του αγώνα με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό.

Επόμενος αντίπαλος της Λαμίας τώρα είναι ο Αστέρας Τρίπολης σε αγώνα εκτός έδρας.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

ΠΑΣ Λαμία (Απόστολος Παπανικολάου): Τρόπουλος, Τρούμπουλος, Λαμπρόπουλος, Δερματάς, Κωστακόπουλος (70΄ Παλάσκας), Πέτρου, Αναγνωστόπουλος, Μαργαρίτης, Δαβής, Κοντονίκος, Αρβανίτης.

Διαβάστε επίσης

Back to top button