Τοπικό Ποδόσφαιρο

Ήττα… με παλικαρίσια εμφάνιση από την Αταλάντη!

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Γ΄Εθνικής ο ΑΠΟ Αταλάντης δοκιμάστηκε στην έδρα του ΑΟ Υπάτου.

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Γ΄Εθνικής ο ΑΠΟ Αταλάντης δοκιμάστηκε στην έδρα του ΑΟ Υπάτου.

Ένα γκολ του Ποτουρίδη στο δεύτερο ημίχρονο έφτανε για τον ΑΟ Υπάτου να πάρει τη νίκη κόντρα στον «σκληροτράχηλο» ΑΠΟ Αταλάντης.

Η ομάδα του Δημήτρη Ασημάκη, είχε τις ευκαιρίες για σκοράρει, δυστυχώς δεν τα κατάφερε και γνώρισε την δεύτερή της ήττα στο πρωτάθλημα.

Το ματς:

Ευκαιρία για την Αταλάντη να κάνει το 0-1 στο 25΄όταν ο Τσακανίνας εκτέλεσε ένα φάουλ με πάσα προς τον Πάππο, αυτός πάτησε περιοχή έκανε το σουτ αλλά ο Βούτσελος του είπε «όχι» μπλοκάροντας τη μπάλα.

Αρκετά κινητές ήταν και οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο. Και οι δύο δημιούργησαν ευκαιρίες για να σημειώσουν γκολ, παρόλο αυτά το πρώτο μισάωρο βρήκε Ύπατο και Αταλάντη στο 0-0.

Στο 31΄ένα σουτ του Πατσαρούχα πέρασε άουτ. Ένα λεπτό αργότερα είχαμε την μεγαλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων για γκολ. Ο Μπουρούς έφυγε στην κόντρα από τα αριστερά, πάτησε περιοχή, έβγαλε παράλληλη συρτή σέντρα προς τον Ποτουρίδη, αλλά ο επιθετικός του Υπάτου δεν πρόλαβε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα του Ανδρούτσου.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να παραμένουν στο 0-0.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 72΄είχαμε έναν σοβαρό τραυματισμό του Πατσαρούχα με αντίπαλο, καθώς μετά από σέντρα των γηπεδούχων ο σέντερ φορ της Αταλάντης συγκρούστηκε στον αέρα με τον παίκτη του Υπάτου. Το ιατρικό επιτελείο μπήκε αμέσως μέσα στον αγωνιστικό χώρο καθώς μιλάμε για χτύπημα στο κεφάλι.

Ευτυχώς ο Πατσαρούχας δεν είχε κάτι σοβαρό και λίγο αργότερα επέστρεψε κανονικά. Στο 77΄του αγώνα το Ύπατο βρίσκει το γκολ που έψαχνε με τον Ποτουρίδη έπειτα από σέντρα από τα αριστερά να πλασάρει μέσα από την περιοχή του Ανδρούτσου ανενόχλητος για το 1-0.

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να παραμένουν στο 1-0 με τον ΑΠΟ Αταλάντης να έχει εξαιρετική εμφάνιση μεν, χωρίς να παίρνει κάτι από την αναμέτρηση δε, όμως.

Οι αρχικές συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΟ Υπάτου: Βούτσελος,Αργυρίου, Βέρτζος, Ροκάϊ, Λίμα, Ζέλεφ, Etchegoyen, Σπηλιώτης, Ατματσίδης, Ποτουρίδης, Μπουρούς

ΑΠΟ Αταλάντης: Ανδρούτσος, Τσακανίκας, Σακκάς, Σαλιάϊ, Πάππος, Γκούρλας, Τζιβελέκης, Κυριλλίδης, Πατσαρούχας, Ντάμπος, Δουβαράς

Διαβάστε επίσης

Back to top button