Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

«Καθάρισε» από το 1ο ημίχρονο η Ροδωνιά!

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας και στο γήπεδο του Αμουρίου, ο Ατσαλένιος Πετρωτού αντιμετώπισε τη Θύελλα Ροδωνιάς.

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας και στο γήπεδο του Αμουρίου, ο Ατσαλένιος Πετρωτού αντιμετώπισε τη Θύελλα Ροδωνιάς.

Τη νίκη πήρε η ΘΥΕΛΛΑ στο Αμούρι με αντίπαλο την ομάδα του ΠΕΤΡΩΤΟΥ, σε ένα παιχνίδι που οι φιλοξενούμενοι το “καθάρισαν” από το Α΄ ημίχρονο.

Στο α΄μέρος οι παίκτες της Ροδωνιάς μπήκαν δυνατά και πέτυχαν νωρίς τα 3 τέρματα. Στο β΄μέρος οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι, αφού οι φιλοξενούμενοι χαλάρωσαν και το μόνο που πέτυχαν ήταν να μειώσουν το σκορ και οι παίκτες της Ροδωνιάς να πετύχουν ένα ακόμη τέρμα.

Φάσεις-γκολ:

Με το καλημέρα στο 3΄ο Ντζιαβίδας Γιάννης σημείωσε το 0-1, όταν έκανε το κοντινό πλασέ πάνω στον τερματοφύλακα και στην απόκρουση  ο ίδιος με κεφαλιά σημείωσε το 0-1.

Στο 7΄ο Λαμπροθανάσης, μετά το ωραίο κόρνερ του Καλαντζή, έπιασε το γυριστό φαλτσαριστό σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 15΄οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Χριστόπουλο, αλλά το σουτ από πλεονεκτική θέση έφυγε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Τριανταφύλλου.

Οι φιλοξενούμενοι όμως στο 22΄διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον νεοφερμένο στην ομάδα Κυρμιτσή, ο οποίος πήρε τη μπάλα και από κοντά πλάσαρε κάνοντας το 0-2.

Λίγο μετά στο 24΄ο Ντζιαβίδας Γιάννης με ωραία κεφαλιά, ύστερα από το καταχτυπημένο φάουλ του Καλαντζή σημείωσε το 0-3.

Μια ακόμη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στην κοντινή κεφαλιά του Αμούντζια, πάλι από σέντρα του Καλαντζή, η μπάλα έφυγε ψηλά από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο β΄ μέρος οι παίκτες της Ροδωνιάς έχοντας το σκορ που τους βοηθούσε δεν ξεκίνησαν όπως στο πρώτο μέρος, με αποτέλεσμα οι τυπικά γηπεδούχοι παίκτες του Πετρωτού να ισορροπήσουν το παιχνίδι και να μειώσουν στο 60΄σε 1-3. όταν ο Αράπης ξέφυγε από δεξιά και πλάσαρε τον Τριανταφύλλου.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Βλάχο στο 60΄να επιχειρεί από πλάγια το σουτ, αλλά να στέλνει τη μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι και οι γηπεδούχοι στο 65΄με τον Αδάμ να σουτάρει και αυτός άουτ.

Στο 80΄ ο Αμούντζιας από κοντά έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι του Ζιάκα  και στο 84΄ο Πέππας έπιασε το σουτ μέσα στην περιοχή  και δεξιά, σημειώνοντας το τελικό 1-4.

Να σημειώσουμε πως στο 88΄ο διαιτητής απέβαλλε τον Αμούντζια της Ροδωνιάς, μετά από την υπόδειξη του τερματοφύλακα του Πετρωτού(!)

Οι παίκτες των φιλοξενούμενων διαμαρτυρήθηκαν έντονα στην απόφαση αυτή, αλλά ο διαιτητής δεν άλλαξε απόφαση, χωρίς να δίνει εξηγήσεις για την απόφασή του, στον αρχηγό της ομάδας, όταν συνέταξε το Φ.Α.

Διαιτητής της συνάντησης ο Καραγιάννης Δ. με βοηθούς τους Παπασταθόπουλο και Μανίκα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

“ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ” ΠΕΤΡΩΤΟΥ: Ζιάκας, Αγγελακόπουλος, Ταγαράκης, Γκαρέλης, Μπασιούρας, Καλλιώρας(Ζούγρος Σ.), Χριστόπουλος, Αδαμ, Αράπης(Ζούγρος Α.), Κάπελλος(Κυριαζής), Κουνής Ν.

“ΘΥΕΛΛΑ” ΡΟΔΩΝΙΑΣ(Γιαννούτσος Γ.): Τριανταφύλλου, Γεωργαλής,  Βλάχος, Κόκκοτας, Κρέτσης, Μονάντερος(80΄Δρακάκης), Καλαντζής, Γαλανός(80΄ΠολύζοςΡ.),Λαμπροθανάσης(70΄Πέππας), Κυρμιτσής(λ.τρ.35΄Αμούντζιας), Ντζιαβίδας Γιάννης

Ρεπορτάζ – Φωτογραφία: Γιώργος Ντζιαβίδας

Διαβάστε επίσης

Back to top button