Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΑΕΚ: Χωρίς Γκαρσία με Αστέρα, μπήκε ο Γέφτιτς

Ελαφρύ μυικό τραυματισμό έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Λιβάι Γκαρσία. #slgr #aekfc #LivaiGarcia #Jevtic #slgrinterwetten

Ελαφρύ μυικό τραυματισμό έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Λιβάι Γκαρσία.

Προπονήθηκε ο Γέφτιτς, τρεις τιμωρημένοι ενόψει Αστέρα…

Χωρίς τον διεθνή εξτρέμ θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ τον Αστέρα Τρίπολης, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Superleague. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Γκαρσία έδειξαν πως έχει υποστεί έναν ελαφρύ μυικό τραυματισμό στους οπίσθιους μηριαίους του αριστερού ποδιού του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 24χρονος άσος γλίτωσε τα χειρότερα με την αλλαγή που ζήτησε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ κι από Δευτέρα εκτιμούν στην ΑΕΚ ότι θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα.

Σημειώνεται ότι απόντες την Κυριακή θα είναι και οι Λε Ταλέκ, Ρότα, αλλά και Βράνιες, με τον Βόσνιο στόπερ να συμπληρώνει επτά κίτρινες κάρτες, κάτι που σημαίνει ότι θα λείψει κι από ένα ακόμη παιχνίδι στα πλει οφ.

Στον αντίποδα ξανά διαθέσιμος θα είναι ο Ντάρκο Γέφτιτς, που προπνήθηκε κανονικά την Παρασκευή (4/3), ενώ οι Στάνκοβιτς και Γαλανόπουλος συνέχισαν τα ειδικά προγράμματα που ακολουθούν.

Η αυριανή προπόνηση της Ένωσης είναι προγραμματισμένη στις 17.00.

Διαβάστε επίσης

Back to top button