ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία – Ατρόμητος: Έχουμε «βαρεθεί» να βλέπουμε «μονομαχίες» τους! (vids)

Ο ΠΑΣ Λαμία στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της SuperLeague 1 θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο με τις δύο ομάδες να έχουν βρεθεί αντιμέτωπες ουκ ολίγες φορές. #slgr #lamiafc #atromitosfc #προϊστορία #αφιερώματα #ΠΑΣΛαμία #Ατρόμητος #slgrinterwetten #season2021_2022

Ο ΠΑΣ Λαμία στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της SuperLeague 1 θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο με τις δύο ομάδες να έχουν βρεθεί αντιμέτωπες ουκ ολίγες φορές. #slgr #lamiafc #atromitosfc #προϊστορία #αφιερώματα #ΠΑΣΛαμία #Ατρόμητος #slgrinterwetten #season2021_2022

Στο «Αθανάσιος Διάκος» για 14η φορά θα αναμετρηθούν ο ΠΑΣ Λαμία με τον Ατρόμητο. Αυτή τη φορά για την 8η αγωνιστική της SuperLeague 1, στις 15:00 την ημέρα Κυριακή 31/10.

Οι δύο ομάδες, κοιτώντας την μεταξύ τους προϊστορία, έχουν αναμετρηθεί τόσο για το Κύπελλο Ελλάδος όσο και για την SuperLeague 1.

Μάλιστα, στα παιχνίδια του Κυπέλλου ανάμεσα στους δύο συλλόγους, ο ΠΑΣ Λαμία αγωνιζόταν στη Football League και ο Ατρόμητος στην πρώτη κατηγορία.

Στη μεταξύ τους κόντρα τώρα, η Λαμία έχει κερδίσει μόλις μία φορά σε 13 αναμετρήσεις ενώ η ομάδα του Περιστερίου έχει πανηγυρίσει 5 φορές.

Τα υπόλοιπα 7 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα με δύο παιχνίδια να τελειώνουν στο 2-2, τρία στο 1-1 και 2 στο 0-0.

Η πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση ήταν τη σεζόν 2015-2016 για το Κύπελλο Ελλάδος και στη φάση των ομίλων.

Σε εκείνο το ματς ο Ατρόμητος είχε κερδίσει δύσκολα με 0-2 σκορ…

Την επόμενη σεζόν και πάλι για το Κύπελλο Ελλάδος, οι Περιστεριώτες επισκέπτονται το ΔΑΚ Λαμίας, βάζουν δύο γκολ, δέχονται άλλα δύο και το highlight του αγώνα ήταν η γκολάρα του Τάκη Σπυρόπουλου με σουτ λίγο κάτω από κέντρο.

Η πιο «βαριά» ήττα τώρα του ΠΑΣ από τον Ατρόμητο, ήρθε στο «καλωσόρισμα» της δεύτερης στη νεοφώτιστη τότε Λαμία, τη σεζόν 2017-2018. Το σκορ 3-0 με σκόρερ τότε τον Γιώργο Μανούσο, ο οποίος πλέον φορά τα «κυανόλευκα» της Λαμίας.

Φτάσαμε στην πρώτη νίκη της Λαμίας, η οποία ήρθε τη σεζόν 2018-2019. Στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της SuperLeague 1, ο ΠΑΣ είχε κερδίσει με 2-1 σκορ την αθηναϊκή ομάδα με δύο γκολ του Τομάς και του Μπαράλες.

Στο επόμενο παιχνίδι των δύο ομάδων, είχαμε τέσσερα γκολ συνολικά το ένα καλύτερο από το άλλο. Το τελικό σκορ ήταν το 2-2 με τον Απόστολο Βέλλιο να σημειώνει το γκολ της χρονιάς, ενώ εξίσου πανέμορφο τέρμα είχε πετύχει και ο Μάνος Σάλιακας με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Η τελευταία τους συνάντηση, ξεχάστηκε αρκετά γρήγορα μιας και οι δύο ομάδες στο πλαίσιο των play out της SuperLeague 1, έμειναν στο 0-0.

Πιο αναλυτικά η προϊστορία ΠΑΣ Λαμία και Ατρομήτου:

Διαβάστε επίσης

Back to top button