Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Πελασγιακός – Λιανοκλάδι: Το πέναλτι, οι διαμαρτυρίες και τα δύο γκολ του αγώνα!! (vids)

Στην ισοπαλία έμειναν ο Πελασγιακός και ο ΑΣ Λιανοκλαδίου σε αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Β΄Φθιώτιδας.

Στην ισοπαλία έμειναν ο Πελασγιακός και ο ΑΣ Λιανοκλαδίου σε αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Β΄Φθιώτιδας.

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Β΄Φθιώτιδας ο ΑΟ Πελασγιακός υποδέχθηκε στο γήπεδό του τον ΑΣ Λιανοκλαδίου.

Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα γκολ και έναν βαθμό σε έναν πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο ο οποίος είχε επιβαρυνθεί από την βροχή που έπεφτε τις προηγούμενες ώρες στην Πελασγία.

Το Λιανοκλάδι, ευτύχισε να προηγηθεί στο σκορ με τον Γιαννόπουλο Στ. στο 53΄του αγώνα. Η Πελασγία λίγα λεπτά μετά κέρδισε πέναλτι το οποίο σήκωσε έντονες αντιδράσεις από τους φιλοξενούμενους με τον αρχηγό του Λιανοκλαδίου, Σπύρο Δάμπαση να κάνει ιδιαίτερη αναφορά στη συγκεκριμένη φάση, ενώ ευχαρίστησε την ομάδα του Πελασγιακού για την φιλοξενία.

Μάλιστα, η διοίκηση του ΑΣ Λιανοκλαδίου σήμερα πριν από λίγη ώρα έκανε την παρακάτω ανάρτηση στην οποία εύχεται καλύτερες διαιτησίες στο μέλλον για όλες τις ομάδες, ενώ ευχαριστεί για τη φιλοξενία την ομάδα της Πελασγίας.

Στη συνέχεια του αγώνα, ότι δεν κατάφερε ο Πελασγιακός στη φάση του πέναλτι, το πέτυχε στο 85΄με τον Μητσιό να σκοράρει για το τελικό 1-1.

Δείτε τις φάσεις και τα γκολ του αγώνα από την ανάρτηση του Πελασγιακού:

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΟ Πελασγιακός: Σκούρας, Κατσαμπέκης Απ., Σιμπέλι, Σπυριδάκης, Ζάχος, Μητσιός, Κατσαμπέκης Ευστ., Μπούνος, Ιμέρι, Τσιριγκούλης, Μιχαηλίδης

Έπαιξαν επίσης οι: (67΄) Ράπτης Αντ., Νίκου Ορ., Μαρούλης Αθ., (83΄) Παπαβασιλείου Χρ.

ΑΣ Λιανοκλαδίου: Κωνσταντίνου, Μπαρμπούνης, Κιτσογιαννίδης, Αντωνόπουλος, Δάμπασης Σπ., Γιαννόπουλος, Θεοδώρου, Οικονομίδης, Πέπερας, Ρούσκας Γ., Ρούσκας Ιωαν.

Έπαιξαν επίσης οι: (46΄) Δάμπασης Δ., Ξηρομερίτης

Φωτογραφία – βίντεο: Ηλίας Παπαλεξάνδρου

Διαβάστε επίσης

Back to top button