Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Πήρε το ντέρμπι με τις Κομποτάδες και συνεχίζει αήττητη η ΑΕ Εχιναίων!

Αν και δυσκολεύτηκε απέναντι στην ομάδα του Εθνικού Κομποτάδων, η ΑΕ Εχιναίων με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Γκούρλια πήρε την εκτός έδρας νίκη!

Αν και δυσκολεύτηκε απέναντι στην ομάδα του Εθνικού Κομποτάδων, η ΑΕ Εχιναίων με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Γκούρλια πήρε την εκτός έδρας νίκη!

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής και για τον 3ο όμιλο της Β΄Φθιώτιδας, ο Εθνικός Κομποτάδων υποδέχθηκε την ομάδα της ΑΕ Εχιναίων.

H ομάδα του Εθνικού κατάφερε στο 17΄να «πάρει κεφάλι» με σκόρερ τον Καρυώτη. Η φιλοξενούμενη ομάδα απάντησε άμεσα με τον Γκούρλια να πασάρει και τον Σερέτη να σκοράρει για το 1-1 στο 22΄.

Οι πανηγυρισμοί της ΑΕ Εχιναίων για την ισοφάριση παρόλο αυτά κράτησαν λίγο. Δύο λεπτά μετά το γκολ του Σερέτη, ο Τασσιός έβαλε και πάλι σε θέση οδηγού την ομάδα των Κομποτάδων κάνοντας το 2-1 το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη όμως, η ομάδα του Γιάννη Περιβολιώτη πήρε τα πάνω της! Στο 54΄ο Μπλούνας Ν. σκόραρε για να φέρει προσωρινά το ματς και πάλι στα ίσια. Η ολική ανατροπή έγινε στο 76΄ του αγώνα. Ο Πολύμερος Γ. έβγαλε την ασίστ και αυτή τη φορά ο Γκούρλιας από δημιουργός έγινε σκόρερ για το τελικό 2-3.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Εθνικός Κομποτάδων: Κοράκης, Δήμας, Τασσιός, Τόλιας, Τσιρίγκας, Σκοτίδας, Καρυώτης, Ταμπακολόγος, Καραδήμος, Γκελπενής, Αναγνώστου

Έπαιξαν επίσης οι: (46΄) Δημουλάς, (58΄) Παπαθέος, (58΄) Πολυδεύκης, (85΄) Καρτέρης

ΑΕ Εχιναίων: Χαρμαντζής, Ολύμπιος, Μπλούνας Α., Κοτταράς, Χατζάρας, Αργύρης, Σχουλής, Γκούρλιας, Σερέτης, Πολύμερος Γ., Μπλούνας Ν.

Έπαιξαν επίσης οι: (62΄) Καφόρος, (67΄) Σκαρής, (72΄ Κόμνος Αγγ.)

Η βαθμολογία του ομίλου:

ΑΕ ΕΧΙΝΑΙΩΝ…..12
ΓΛΥΦΑ………………9
ΔΙΒΡΗ*……………..9
ΡΟΔΙΤΣΑ…………..6
ΑΝΘΗΛΗ…………..6
ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ*…….5
ΚΟΜΠΟΤΑΔΕΣ…..4
ΜΕΓ. ΒΡΥΣΗ……….3
ΒΑΘΥΚΟΙΛΟΥ*…….3
ΠΕΛΑΣΓΙΑΚΟΣ*……1
ΜΕΞΙΑΤΕΣ…………..0

Η επόμενη αγωνιστική (5η):

ΓΛΥΦΑ – ΠΑΟ ΑΝΘΗΛΗΣ
ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ – ΔΙΒΡΗ
ΗΡ. ΡΟΔΙΤΣΑΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΓ. ΒΡΥΣΗΣ
ΚΕΡ. ΒΑΘΥΚΟΙΛΟΥ – ΠΕΛΑΣΓΙΑΚΟΣ
ΕΘΝ. ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝ – ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ
ΡΕΠΟ: ΑΕ ΕΧΙΝΑΙΩΝ

Διαβάστε επίσης

Back to top button