Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Τρεις μεταγραφές για τον ΑΟ Φραντζή! (pic)

Με τη φανέλα του ΑΟ Φραντζή θα αγωνίζονται από σήμερα ο Μούτσελος, ο Χρυσαφόπουλος και ο Στοφόρος! #ΕΠΣΦθιώτιδας #Β_Φθιώτιδας #μεταγραφές #ΑΟΦραντζή

Με τη φανέλα του ΑΟ Φραντζή θα αγωνίζονται από σήμερα ο Μούτσελος, ο Χρυσαφόπουλος και ο Στοφόρος! #ΕΠΣΦθιώτιδας #Β_Φθιώτιδας #μεταγραφές #ΑΟΦραντζή

Οι μεταγραφές ολοκληρώνονται σήμερα το βράδυ, καθώς σύμφωνα με την ΕΠΣ Φθιώτιδας τα γραφεία θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 21:00 για να μπορέσουν οι ομάδες να δώσουν τα δελτία των μεταγραφών τους.

Ο ΑΟ Φραντζή τώρα, προχώρησε στην τελευταία ημέρα των μεταγραφών σε τρεις προσθήκες από την ομάδα του Ευρυτανικού.

Πιο συγκεκριμένα, παίκτες της ομάδας του Γιάννη Αποστόλου είναι από σήμερα ο Δημήτρης Μούτσελος, ο Χρήστος Στοφόρος και ο Τόμυ Χρυσαφόπουλος.

Και οι τρεις ποδοσφαιριστές προέρχονται από την ομάδα του Ευρυτανικού και μέχρι πρότινος έπαιζαν στην Α΄Φθιώτιδας.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Φραντζή:

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Α Ο ΦΡΑΝΤΖΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΕ ΧΑΡΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ 3 ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ.ΤΟΝ ΑΚΡΑΙΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΧΡΗΣΤΟ ΣΤΟΦΟΡΟ,ΤΟΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥΤΣΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ ΧΡΥΣΑΦΟΠΟΥΛΟ.ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ,ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ  Α Ο ΦΡΑΝΤΖΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.Η ΔΙΟΚΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ, ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ  , ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ,ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button