Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αλέξανδρος Αδάμ: Ο λαμιώτης επιθετικός και η επιτυχία της Εθνικής Παίδων!

Ο Αλέξανδρος Αδάμ, ο γιος του πρώην γυμναστή του ΠΑΣ Λαμία, κ. Γιώργου Αδάμ ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της μεγάλης επιτυχίας της Εθνικής Παίδων στον αγώνα κόντρα στη Γαλλία.

Ο Αλέξανδρος Αδάμ, ο γιος του πρώην γυμναστή του ΠΑΣ Λαμία, κ. Γιώργου Αδάμ ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της μεγάλης επιτυχίας της Εθνικής Παίδων στον αγώνα κόντρα στη Γαλλία.

Η Εθνική ομάδα παίδων κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στη Γαλλία, με 1-0, στην τρίτη αγωνιστική του 8ου ομίλου των προκριματικών του EURO U17. Παράλληλα πανηγύρισε και την στην Elite Round του EURO U17 2022.

Photo credits: Από το προσωπικό αρχείο του. Αδάμ

Ένας από τους πρωταγωνιστές τώρα της επιτυχίας αυτής ήταν και ο δικός μας Αλέξανδρος Αδάμ, ο γιος του πρώην γυμναστή του ΠΑΣ Λαμία, κ. Γιώργου Αδάμ.

Φωτογραφία από την ανάρτηση του κ. Γιώργου Αδάμ στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Ο Αλέξανδρος, ο οποίος έχει γεννηθεί το 2005 δηλαδή είναι μόλις 16 ετών, ήταν βασικός στον αγώνα της νίκης με τη Γαλλία και ήταν ένα από τα παιδιά που διακρίθηκαν. Συνολικά, μετράει έως τώρα 4 συμμετοχές με την Εθνική Κ17. Να σημειώσουμε, πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής ανήκει στην ομάδα του ΠΑΟΚ όπου και αγωνίζεται στις ακαδημίες του «Δικεφάλου» και πιο συγκεκριμένα στην ομάδα Κ17.

Ο Αλέξανδρος Αδάμ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Photo credits: paokfc.gr

Ο ακραίος επιθετικός από τη Λαμία, έφυγε το 2018 από την πόλη μας και την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας όπου και αγωνιζόταν για να «κυνηγήσει» το όνειρό του! Στη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί 5 φορές με τα «ασπρόμαυρα» του ΠΑΟΚ έχοντας 6 γκολ και 1 ασίστ ενώ είναι και αρχηγός του συλλόγου.

Δείτε την ανάρτηση του κ. Αδάμ, ο οποίος ήταν παρών στο γήπεδο του Πιερικού όπου και έλαβε χώρα ο αγώνας της Ελλάδας με τη Γαλλία:

Διαβάστε επίσης

Back to top button