Στοίχημα

Δυάδα σε απόδοση 3.80 στον 3ο όμιλο

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #στοίχημα #προγνωστικά #LamiaSports_BET #In2Sports

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #στοίχημα #προγνωστικά #LamiaSports_BET #In2Sports

Καλημέρα και καλά κέρδη!

Περνάμε σήμερα στην δεύτερη αγωνιστική ημέρα στο Champions League και την 4η αγωνιστική. Οχτώ παιχνίδια και σήμερα στην 4η αγωνιστική ίσως την πιο σημαντική από τις έξι μιας και μετά ακολουθούν και άλλες δύο που οι ομάδες μπορούν να ανατρέψουν την αγωνιστική τους θέση.

Το παιχνίδι που ξεχωρίζει σήμερα φυσικά είναι το Λίβερπουλ-Ατλέτικο Μαδρίτης. Μία Λίβερπουλ που διέσυρε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 5-0 και από την άλλη η Ατλέτικο που μετά την νίκη στο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα δεν πετάει καλά.

Δες εδώ όλα τα σημερινά  ΣΗΜΕΙΑ ΗΜΕΡΑΣ

Στα υπόλοιπα παιχνίδια στις 19:45 Μίλαν-Πόρτο και Ρεάλ Μαδρίτης-Σαχτάρ Ντονέτσκ. Ενώ στις 22:00 έχουμε άλλα πέντε παιχνίδια, εκτός του Λίβερπουλ-Ατλέτικο Μαδρίτης. Στις 22:00 λοιπόν Μπορούσα Ντόρτμουντ-Άγιαξ, Σπόρτινγκ-Μπεσίκτας, Σερίφ Τιρασπόλ-Ίντερ, Λειψία -Παρί Σεν Ζερμέν, Μάντσεστερ Σίτι-Μπρίζ.

Με δύο παιχνίδια θα ασχοληθούμε και σήμερα στην στήλη. Το πρώτο μας παιχνίδι στις 22:00 Ντόρτμουντ-Άγιαξ με τους γηπεδούχους να θέλουν και την ρεβάνς από το 4-0 του πρώτου αγώνα. Και το δεύτερο παιχνίδι επίσης στις 22:00 Σπόρτινγκ-Μπεσίκτας.

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις από το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button