Στοίχημα

Δυάδα στο 4.30 στην Πορτο…Γαλλία

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #στοίχημα #προγνωστικά #In2Sports #LamiaSports_Bet

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #στοίχημα #προγνωστικά #In2Sports #LamiaSports_Bet

Καλημέρα και καλά κέρδη!

Επιστροφή μετά από τους Ευρωπαϊκούς αγώνες στις τρεις διοργανώσεις της UEFA. Σήμερα Παρασκευή υπάρχουν αρκετά παιχνίδια στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Στην Γερμανία στις 21:30 υπάρχει μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα σε Μάιντς και Γκλάντμπαχ. Στην Ιταλία στις 21:45 υπάρχει το Έμπολι-Τζένοα με τους φιλοξενούμενούς να “καίγονται” ήδη για βαθμούς.

Στην Γαλλία η αξιόμαχη φέτος Λάνς αντιμετωπίζει την Τρουά και θέλει να “ρεφάρει” την ήττα από την Λυών την προηγούμενη αγωνιστική. Στην Αγγλία στις 22:00 ένα πολύ δυνατό παιχνίδι Σαουθάμπτον-Άστον Βίλλα με τις δυο ομάδες κοντά στην επικίνδυνη ζώνη και με ανάγκη για βαθμούς.

Δες εδώ όλα τα σημερινά  ΣΗΜΕΙΑ ΗΜΕΡΑΣ

Στην Πορτογαλία δύο παιχνίδια σήμερα στις 21:00 Ζίλ Βιθέντε-Αρούκα και στις 23:15 το πιο σημαντικό παιχνίδι της ημέρας Μποαβίστα-Φαμαλικάο. Ένα παιχνίδι έχουμε και στην Ισπανία στις 22:00 το Αθλετίκ Μπιλμπάο-Κάντιθ.

Με δύο παιχνίδια και δύο επιλογές θα ασχοληθούμε και σήμερα στην στήλη. Με δύο αναμετρήσεις από την Γαλλία και την Πορτογαλία λοιπόν θα πάμε στις 22:00 Λάνς-Τρουά και στις 23:15 Μποαβίστα-Φαμαλικάο.

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις από το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button