ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Από τα εκτός στα εντός και από τις τριάρες… στις τεσσάρες! (vids)

Στην Τρίπολη και κόντρα στον τοπικό Αστέρα θα αγωνιστεί ο ΠΑΣ Λαμία, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της SuperLeague 1. Οδεύουν προς το 10 ματς μεταξύ τους οι δύο ομάδες. Ποια είναι όμως η προϊστορία τους;

Στην Τρίπολη και κόντρα στον τοπικό Αστέρα θα αγωνιστεί ο ΠΑΣ Λαμία, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της SuperLeague 1. Οδεύουν προς το 10 ματς μεταξύ τους οι δύο ομάδες. Ποια είναι όμως η προϊστορία τους;

Η 9η αγωνιστική της SuperLeague 1 θα βρει τον ΠΑΣ Λαμία να παίζει εκτός έδρας, στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης.

Το LamiaSports, θα σας βάλει στο κλίμα της αναμέτρησης, σας ετοίμασε ένα άρθρο με την προϊστορία των τελευταίων 9 παιχνιδιών των δύο ομάδων.

Ξεκινάμε να δούμε τις αναμετρήσεις:

Αστέρας και Λαμία λοιπόν έχουν αναμετρηθεί συνολικά 9 φορές στην SuperLeague.

Από αυτά τα 9, η ομάδα της Φθιώτιδας μετράει 2 νίκες, ενώ της Τρίπολης μόλις 1.

Οι δύο ομάδες έχουν σκοράρει στα μεταξύ τους παιχνίδια από 9 γκολ, ενώ πέντε παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα!

Στα εκτός έδρας παιχνίδια με τον Αστέρα, ο ΠΑΣ Λαμία μετράει 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Οι δύο ομάδες «μοιράζονται» έως τώρα και τα γκολ που έχουν σκοράρει στις μεταξύ τους κόντρες, καθώς έχουν από εννέα τέρματα.

Τα σημαντικότερα ματς:

Η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στη SuperLeague ήταν τη σεζόν 2017-2018 όταν ο ΠΑΣ πραγματοποίησε το πρώτο του διπλό στην πρώτη κατηγορία κερδίζοντας με 1-3.

Ένα από τα πιο χορταστικά παιχνίδια των δύο ομάδων έλαβε χώρα στο «Αθανάσιος Διάκος» στις 21.11 του 2020 και για την 9η αγωνιστική της SuperLeague 1. Το τελικό σκορ ήταν το 2-2 με τον Αστέρα να προηγείται με 0-1 χάρη σε τέρμα του Μπαράλες, ο Ντέλετιτς ισοφάρισε για να έρθει ο Τσούκαλος να κάνει το 2-1 στο 69΄. Δέκα λεπτά αργότερα ο Ριέρα έγραψε το τελικό 2-2.

Η μεγαλύτερη ήττα των «κυανόλευκων» από τους Αρκάδες, ήταν στο ντεμπούτο του Άκη Μάντζιου στον πάγκο των πρώτων, τη σεζόν 2019-2020. Τότε ο ΠΑΣ είχε ηττηθεί με σκορ 4-1. Το μοναδικό γκολ των φιλοξενούμενων είχε πετύχει ο Μάρκ Ασίγκμπα.

Η τελευταία κόντρα μεταξύ Αστέρα και Λαμίας πραγματοποιήθηκε στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Ήταν 13/2 του 2021 όταν η ομάδα της Τρίπολης υποδέχθηκε τον ΠΑΣ για την 22η αγωνιστική της slgr1. Το σκορ 0-0 με τον αγώνα να έχει ήδη ξεχαστεί!

 

Διαβάστε επίσης

Back to top button