Στοίχημα

Δυάδα στα ντέρμπι σε Ιταλία και Γαλλία

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλημέρα και καλά κέρδη!

Πάμε και σήμερα να κάνουμε την προσπάθεια μας στο στοιχηματικό κουπόνι της Κυριακής ένα γεμάτο κουπόνι πριν τη διακοπή των αγώνων για τις εθνικές ομάδες. Πολλά και ενδιαφέροντα παιχνίδια και σήμερα στο πρόγραμμα.

Ξεκίνημα με την Ελληνική Super League και τις σημερινές αναμετρήσεις. Στις 15:00 Αστέρας Τρίπολης-Λαμία, στις 17:15 Βόλος-Άρης, και στις 19:30 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ και την ίδια ώρα Ολυμπιακός-Ιωνικός.

Δες εδώ όλα τα σημερινά  ΣΗΜΕΙΑ ΗΜΕΡΑΣ

Στην Γαλλία ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Νάντ με την Στρασμπούργκ στις 16:00 και της Νίς με την Μονπελίε στις 18:00. Στην Ιταλία σήμερα έχουμε έξι παιχνίδια με αυτά που ξεχωρίζουν να είναι το Σαμπντόρια-Μπολόνια στις 16:00, το Νάπολι-Βερόνα στις 19:00 και το ντέρμπι του Μιλάνου στις 21:45 ανάμεσα σε Μίλαν και Ίντερ.

Στην Premier League σήμερα υπάρχουν τέσσερα παιχνίδια με το Έβερτον-Τότεναμ στις 16:00 και το Γουέστ Χάμ-Λίβερπουλ στις 18:30. Kαι στην Bundesliga τέλος τρία παιχνίδια για σήμερα στις 16:30 Χέρτα-Λεβερκούζεν, στις 18:30 Kολωνία-Ουνιόν Βερολίνου και στις 20:30 Γκρόιτερ Φιρτ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Με δύο παιχνίδια θα ασχοληθεί η στήλη και σήμερα με το πρώτο παιχνίδι στην Γαλλία στις 18:00 Νίς-Μονπελίε και φυσικά με το μεγάλο παιχνίδι στην Ιταλία στις 21:45 Mίλαν-Ίντερ.

 Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις από το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button